Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over heel de wereld. Wil je ook mee bouwen aan het snel groeiende succes? Kom werken bij Quooker.

Vacatures

Bij Quooker doen we veel in eigen huis. Grote kans dat er een functie is die bij jou past. We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent.

Onze thuisbasis

De thuisbasis van Quooker is Ridderkerk. Daar werken dagelijks meer dan 500 mensen, in een licht en duurzaam bedrijfscomplex, met veel passie aan de gezamenlijke ambitie: zoveel mogelijk particuliere keukens op een slimme en verantwoorde manier van kokend water voorzien. In België bevindt ons hoofdkantoor zich in een splinternieuw gebouw met prachtige toonzaal te Malle. Het team blijft groeien en bestaat intussen al uit meer dan 35 werknemers.

Waarden op de werkvloer

Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. Dat merk je op de werkvloer. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is voelbaar. De cultuur is open en transparant: verschillende afdelingen werken nauw samen om tot de beste resultaten te komen. Er heerst een sfeer waarin mensen kansen krijgen, tot bloei kunnen komen en door kunnen groeien.

De kernwaarden van Quooker zijn als volgt: 

Origineel

Quooker is het origineel van de kokendwaterkraan. Quooker staat voor innovatieve producten.

Onafhankelijk

Quooker wil onafhankelijk zijn. In commerciële, technische en financiële zin wil Quooker altijd haar eigen koers kunnen blijven varen.

Vastberaden

Als Quooker zich iets voorneemt dan wordt het werkelijkheid. Quooker is vastbesloten, heeft doorzettingsvermogen.

Verantwoordelijk

Quooker en haar medewerkers hebben een groot verantwoordelijkheidsbesef: ten opzichte van elkaar, klanten en andere belanghebbenden en ten opzichte van de omgeving.

Verhalen

Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Op deze plek geven Quooker-medewerkers een inkijkje in hun takenpakket, hun drijfveren en ambities.

Een dag in het leven van een Quooker-medewerker

Wilt u graag weten hoe een werkdag van een service technieker eruit ziet? Dat ontdekt u in onderstaande video.