Water besparen met uw Quooker

Met een Quooker bespaart u tijd en energie, maar ook water. Elke dag opnieuw. Van kleine beetjes tot vele tientallen liters per week.

Kleine beetjes

Als u een kop thee maakt met uw Quooker, tapt u precies de hoeveelheid kokend water die in uw mok past. Er gaat geen druppel verloren. Dat is bij een waterkoker wel anders. Vaak kookt u veel meer water dan nodig. En dat meerdere keren per dag! Een Quooker maakt aan deze verspilling een eind.

Grote beetjes

Kiest u voor een Quooker met COMBI-reservoir, dat gewaardeerd is met energielabel A? Dan bent u al helemaal verantwoord bezig. Dit reservoir levert niet alleen kokend, maar ook warm water. Dat warme water komt direct uit de kraan. Dat betekent dat u geen kostbare liters water meer door de gootsteen hoef te spoelen tot u eindelijk warm water heeft. Het is er gewoon meteen.

Nog meer water besparen met de CUBE

Als u graag bruiswater uit flessen drinkt, kent u het wel: als de fles een tijdje open staat, verdwijnt de prik. Het overgebleven water doet u weg. Met een Quooker CUBE bent u verzekerd van altijd verse prik. Want met de CUBE tapt u zowel gefilterd en gekoeld plat als bruisend water direct uit de Quooker-kraan. Eén CO₂-cilinder (een koolzuurfles) is goed voor wel 60 liter bruiswater!

Doe de bespaarcheck

Wilt u weten hoeveel water, energie en plastic u kunt besparen, en wat dit betekent voor uw portemonnee? Doe dan de Bespaarcheck. Binnen een minuut ziet u wat uw huishouden verbruikt en met een Quooker-systeem kunt uitsparen.