Maak een virtuele afspraak met een Quooker medewerker.

Wij bieden nu de unieke mogelijkheid om een virtuele afspraak te maken met één van onze medewerkers. Deze digitale rondleiding door onze showroom is minstens even doeltreffend als een fysiek bezoek.

Het enige wat u moet doen, is klikken op onderstaande kalender en een datum selecteren dat u past. U ontvangt als bevestiging een mail met een link die u toegang zal geven tot de online afspraak. Graag een individuele afspraak op een ander moment? Contacteer ons via info@quooker.be en wij bekijken wat mogelijk is.

Alle afspraken zijn live en u zal de mogelijkheid hebben om het hele Quooker assortiment te zien. De verschillende modellen van kranen, alle afwerkingen en de types van reservoirs. Ook de volledige werking van het systeem kan getoond worden. U heeft tijdens de rondleiding eigenlijk zelf controle over wat u wil zien.

Iemand van onze Quooker collega’s zal u alle kenmerken van de Quooker laten zien. Dus alles over het 100°C kokend water of over de CUBE die u gekoeld en gefilterd plat en bruisend water geeft. Wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft en lichten ook toe hoe de Quooker al miljoenen mensen heeft geholpen met het besparen van tijd, geld, energie en water.

Dit is echt een unieke ervaring. Maak vandaag nog uw afspraak en maak gebruik van onze Batibouw aanbieding. Onze collega vertelt er tijdens uw afspraak graag meer over.   

Wij kijken alvast uit naar onze virtuele afspraak!