Video-afspraak

Om Quooker te ontdekken heeft u twee mogelijkheden: bezoek onze showroom te Westmalle of maak een afspraak in onze virtuele showroom. Via een persoonlijk gesprek (op afspraak) leggen wij u graag alles uit van ons uniek systeem.

In onze virtuele showroom nemen wij u via verschillende camera’s mee in onze toonzaal, laten u heel ons assortiment van kranen zien, demonstreren live de werking van het systeem en leggen nog eens stap voor stap de voordelen uit. U heeft zo ook de ruimte om alle vragen die u heeft te stellen, gewoon van thuis uit.

Bij specifieke vragen over installatie of in geval van een storing bij uw systeem, gelieve contact op te nemen met onze service-afdeling

Voordelen van een video-afspraak in de showroom

Het boeken van een video-afspraakt brengt volgende voordelen met zich mee:

  1. U spaart tijd uit want u hoeft zich niet te verplaatsen
  2. Één-op-één gesprek met een Quooker-expert
  3. U kunt de volledige collectie kranen en kleuren bekijken
  4. U krijgt een professionele uitleg over de werking van de kraan
  5. Advies over welk systeem het beste bij u past
  6. U krijgt meteen antwoord op uw vragen

Waar kan de video-afspraak niet mee helpen?

Helaas kunnen we u niet helpen met vragen over naverkoop of bestellingen. Klik hier voor hulp bij een van deze vragen.

Wat houdt een video-afspraak in?

Voor een video-afspraak maakt u een afspraak op een door u gekozen tijdstip via een kalender. Na het maken van deze afspraak krijgt u een link doorgestuurd voor een teamsmeeting. Op het gekozen tijdstip belt u samen met één van onze Quooker-experts in. Tijdens de meeting nemen wij u via verschillende camera’s mee in de toonzaal. U krijgt de ruimte om al uw vragen te stellen. Na afloop sturen wij u ook een mail met de besproken punten en krijgt u nog handige links mee.

Geen geschikte sessie beschikbaar?

Als u geen geschikte sessie ziet, mail ons dan op showroom@quooker.be en laat ons een tijd en datum weten die u het beste uitkomt, dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing.