Onze medewerkers

Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Op deze plek geven Quooker-medewerkers een kijkje in hun takenpakket, hun drijfveren en ambities.

Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes. Zo bedenkt Simone strategieën om de bekendheid van Quooker online te vergroten. Tourt Frank het land door om Quookers bij mensen thuis te installeren. En zorgt Luz ervoor dat ál die mensen, elke dag weer, een goede lunch voorgeschoteld krijgen.

Online & media manager Simone

Simone Poot is Quookers online en media manager. Ze combineert haar kennis over online marketing met een sterk ontwikkeld fingerspitzengefühl, om het bereik en de bekendheid van Quooker internationaal te vergroten.

Medewerkster facilities Luz

Luz Woudstra is kantinemedewerkster, en dus schoonmaker, afwasser en kantinejuffrouw in één. Er is geen medewerker die haar naam niet kent.

Servicemonteur Frank

Frank van den Berge is een van de zeven servicemonteurs, die voor Quooker het land doorrijden om nieuwe Quookers te installeren, eventuele reparaties uit te voeren en storingen te herstellen.