Maxime - Sales support

Maxime werkt als sales support medewerker. Ze staat constant in contact met onze klanten en de consument. Tijdens haar dag wisselt ze vaak van taak: orders verwerken, vragen van klanten beantwoorden en ook klanten verder helpen in de showroom maakt deel uit van haar takenpakket.

Achtergrond

'Toen ik bij Quooker terecht kwam, was ik nog niet zozeer op zoek naar een nieuwe job. Op termijn wou ik wel graag dichter bij huis gaan werken, maar dat was nog geen must. Toen een vriend van mij die al bij Quooker werkte me aansprak dat er een functie vrij was, dacht ik toch mijn kans te wagen.' Intussen werkt Maxime al 3 jaar in de afdeling Sales Support.

Een typische werkdag bij Quooker

Aan de start van de dag, weet Maxime nooit zeker hoe de rest van de dag exact zal verlopen. Dat is een voordeel want haar job heeft veel afwisseling en geen twee dagen zijn exact hetzelfde. Ze weet wel de structuur te behouden, door te proberen in blokken te werken. Meestal begint de dag met het werken in de mailbox, dan bestellingen verwerken, webshop orders verwerken enzovoort. Alle taken komen minstens één keer per dag aan bod en met de tijd die nog over is, springt ze bij in taken waar nog veel werk is. De dag wordt regelmatig onderbroken door klanten die hun webshop orders komen ophalen in ons hoofdkantoor of die een bezoek komen brengen aan de showroom. Zo heeft een dag veel variatie. Klantvriendelijkheid, geduld en flexibiliteit zijn dus 3 eigenschappen die een sales support medewerker zeker moet hebben.

De grootste voldoening in de job komt uit het verderhelpen van klanten. Hun tevredenheid geeft een fijn gevoel. Dit zowel telefonisch, per mail als in de showroom. Klanten die de showroom bezoeken en bij het verlaten van de showroom antwoord hebben op al hun vragen en een beter beeld hebben op Quooker, daar draait het om. En natuurlijk ook de fijne werksfeer onder collega's. Vanuit het kantoor van Sales Support hoor je regelmatig wat gegiechel komen. De collega's zijn open met elkaar en kunnen over alles praten. Daarnaast staan ze altijd klaar om elkaar en anderen te helpen. Meer kan je niet willen, toch?

Quooker in één woord (of twee)

Sfeer en gezelligheid.