Glynis - Customer service medewerker

Glynis werkt als customer service medewerker in België. Zij ondersteunt onze klanten, dealers en installateurs bij vragen over installaties en storingen. Daarnaast plant ze ook installaties in bij dealers en voor beurzen.

Achtergrond

Glynis heeft het Quooker team vervoegd in augustus 2022. Een vriendin van haar bracht haar op de hoogte dat er een leuke vacature was waar ze op had gesolliciteerd. Glynis was meteen enthousiast en solliciteerde zelf ook meteen. Enkele weken later startte ze in het Customer Service team Nederland (in België). Intussen heeft ze de overstap gemaakt naar het Customer Service team België. 

Een typische werkdag bij Quooker

'’s Morgens hebben we eerst een warm welkom tussen onze collega’s, om vervolgens dan mijn kannetje met bruisend water te vullen en aan m’n werkdag te starten. Vanaf 8u30 gaan onze lijnen open dus moeten we paraat staan. ’s Middags hebben we altijd een gezellige lunchpauze met al onze collega’s samen. Daarna ga ik weer verder met mijn werk en vanaf 15u start ik met het organiseren van de installaties.' De functieinhoud van een customer service medewerker: het ondersteunen van klanten, dealers en installateurs, zowel telefonisch als per mail, bij vragen over installaties, storingen... Indien nodig wordt er een afspraak met één van onze techniekers ingepland of worden er onderdelen naar de klant opgestuurd om de storing zelf te verhelpen. Daarnaast staat Glynis in voor het organiseren en inplannen van installaties bij onze dealers en op beurzen.

'Voor mijn functie is het wel belangrijk dat je communicatief vaardig bent, uiteraard ook klant-en oplossingsgericht. Natuurlijk zijn er ook mindere leuke telefoontjes dus een portie inlevingsvermogen is altijd mooi meegenomen. Maar no worries: bij Quooker krijg je zeker de kans om hierin te groeien, indien nodig.'

De job heeft veel afwisseling, wat een groot voordeel is. Zo is er altijd ruimte om te leren. 'Des te meer dat ik kan, des te beter!'

Naast de functieinhoud, is ook de werksfeer uiteraard heel belangrijk. Het moet altijd fijn zijn om te komen werken, en dat is bij Quooker zeker het geval. Werken bij Quooker betekent voor Glynis een warme, gezellige familiale sfeer. 

Quooker in één woord

Dan denk ik toch wel meteen aan het woordje ‘familie’