Levering & Retourneren

Wat kan ik doen met de lege CO₂-cilinders?

De CO₂-cilinders zijn eigendom van Quooker B.V. Met het oog op duurzaamheid en kostenbesparing voor de klant zullen lege cilinders worden hergebruikt. De gebruikte lege CO₂-cilinders dienen per set van vier stuks te worden geretourneerd. Retourzendingen die geen complete sets (4 of minder) bevatten worden niet geaccepteerd.

U kunt uw persoonlijke retoursticker terugvinden achter het verzendlabel op het nieuwe pakket. Meer informatie over het retourproces van de CO₂- cilinders vindt u hier.

Hoe kan ik producten retourneren?

Wilt u een product retourneren van een order die via de webshop is geplaatst? Klik dan hier voor meer informatie over het retourproces. 

Wilt u een product retourneren welke u via onze service afdeling hebt besteld? Neem dan contact met ons op.

Binnen hoeveel dagen wordt mijn webshop bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt standaard binnen 2-3 werkdagen geleverd aan het door u opgegeven (woon)adres of bij een DHL-pakketpunt.

Zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u per e-mail een track & trace code waarmee u uw pakket kunt volgen.

Bent u niet thuis op het moment van bezorging? Dan wordt uw pakket maximaal 5 werkdagen bij een DHL-pakketpunt bewaard. Haalt u uw bestelling niet binnen deze periode op, dan wordt het pakket automatisch aan ons geretourneerd.

Ik heb een onjuist product geleverd gekregen, wat nu?

We vinden het vervelend dat er een onjuist product bij u geleverd is. 
Klik hier om contact met ons op te nemen en beschrijf de situatie.

Ik heb een SWAP-reservoir besteld, wat kan ik doen met mijn huidige reservoir?

Wanneer u een SWAP-reservoir hebt besteld zorg er dan voor dat uw oude reservoir binnen 25 dagen wordt geretourneerd. Als wij de retourzending niet binnen deze termijn hebben ontvangen, zal de prijs van het nieuwe Swap-reservoir alsnog in rekening worden gebracht. Meer informatie over het retourproces van de SWAP-reservoirs vindt u hier.