Quooker Belgium genomineerd als Trends Gazelle

Met trots kunnen we meedelen dat we genomineerd zijn voor de Trends Gazellen in de categorie ‘Middelgrote bedrijven’ in de provincie Antwerpen.

Elk jaar selecteert Trends Magazine per provincie 250 Trends Gazellen. 100 in de categorie grote bedrijven, 100 in de categorie middelgrote bedrijven en 50 in de categorie kleine bedrijven. 'Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven. ... Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.' - Trends Gazellen.

Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers in:

  • groei in toegevoegde waarde
  • groei in personeel
  • groei in de cash-flow

Vanzelfsprekend zijn we bij Quooker enorm trots om één van deze 250 genomineerde bedrijven te mogen zijn. De onderneming met de beste score mag zich een jaar lang Trends Gazellen Ambassadeur noemen en wordt in de bloemetjes gezet. Alle andere bedrijven krijgen een diploma van genomineerde Trends Gazelle.

Quooker nominatie

Ons team werkt elke dag heel hard om het potentieel van Quooker Belgium te realiseren en dit bewijst dat ons harde werk loont. Quooker Belgium is de voorbije jaren hard gegroeid. Dat blijkt uit onze geschiedenis: 

  • De uitvinding van de kokendwaterkraan werd in 1970 gedaan door Henri Peteri, de oprichter van Quooker. 
  • De introductie van het eerste Quooker systeem gebeurde in 1992 in Nederland.
  • Sinds 2004 werd Quooker een internationaal product. 
  • Opstart in België in 2006.
  • In april 2022, trokken we in ons nieuw gebouw met prachtige showroom in. 
  • Intussen heeft Quooker België al meer dan 35 medewerkers die elke dag hard werken om de groei van ons bedrijf mogelijk te maken en de beste kwaliteit te garanderen.

2024

De Trends Gazellen 2024 zijn inmiddels bekend. We zijn trots dat Quooker Belgium dit jaar op de 64e plaats is geëindigd binnen de categorie middelgrote bedrijven. Graag bedanken we Trends magazine voor de nominatie alsook de hele Quooker familie: dealers, klanten en medewerkers om onze groei mogelijk te maken. Het spreekt voor zich dat we elke dag hard blijven werken om de groei verder te zetten.

2023

De Trends Gazellen 2023 zijn verkozen! We kunnen met trots zeggen dat Quooker Belgium op de 60e plaats is geëindigd binnen de categorie middelgrote bedrijven. Bedankt Trends magazine voor de nominatie en vooral bedankt aan al onze Quooker dealers, klanten en medewerkers om deze groeicijfers mogelijk te maken!

We blijven heel hard werken om onze groei verder te zetten en hopen zo ook volgend jaar genomineerd te mogen worden (en nog hoger te eindigen ;-) ).