Quooker Swap

Als u buiten de garantietermijn een Quooker-reservoir wilt vervangen of onderhouden bieden wij de Swap-service aan. Een duurzame oplossing die heel eenvoudig werkt. Wij sturen u een gereviseerd reservoir toe tegen een gereduceerd tarief. Dit reservoir wisselt u in voor het oude reservoir dat u retourneert aan Quooker. Het Swap-reservoir voldoet aan dezelfde kwaliteitseisen als een regulier reservoir.

Waarom een Swap-reservoir?

Een Swap-reservoir heeft veel voordelen. Tegen een gereduceerd tarief ontvangt u een reservoir dat aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet als een nieuw reservoir. Het heeft daarom dezelfde garantievoorwaarden. Het wisselen van het oude reservoir voor een Swap-reservoir is eenvoudig zelf te doen en binnen 10 minuten gebeurd. Het plaatsen veroorzaakt geen overlast en rommel in de keuken. Met de Swap-service herbruikt u materialen en dat is beter voor het milieu.

Hoe bestel ik een Swap-reservoir?

U komt in aanmerking voor een Swap reservoir wanneer u al in het bezit bent van een Quooker-reservoir. Vrijwel alle Quooker-reservoirs kunnen worden gewisseld, namelijk de reservoirs van het type PRO3 EQ, COMBI en COMBI+. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een Swap-reservoir? Vul uw serienummer in via onderstaande link, zodat wij een controle kunnen uitoefenen op basis van het serienummer van uw huidige reservoir.

Kan ik zelf een Swap-reservoir plaatsen?

Het plaatsen van een Swap-reservoir is eenvoudig en kost u ongeveer tien minuten. In de doos van het Swap-reservoir zit een handleiding met uitleg over hoe u dit gemakkelijk zelf kunt doen.

Kan ik zelf een Swap-reservoir plaatsen?

Het oude reservoir stuurt u eenvoudig terug in de doos van het Swap-reservoir. Het retourlabel is bijgesloten. Aan de verzending zijn geen kosten verbonden. Zorg ervoor dat u dit binnen 25 dagen na ontvangst van het Swap-reservoir doet.

11

Hoe werkt het plaatsen van een Swap-reservoir?

U plaatst een Swap-reservoir al binnen 10 minuten:

  • Schakel het reservoir uit.
  • Draai de kokendwaterkraan (en de koudwaterkraan) open en sluit deze pas als het water koud is.
  • Sluit het water af. Koppel de slangen en stekkers van het reservoir los.
  • Verwijder het Quooker-reservoir uit het keukenkastje en plaats het nieuwe Swap-reservoir.
  • Sluit de slangen en stekkers weer aan.
  • Sluit het water aan. Spoel de Quooker enkele minuten door en schakel het reservoir in.

Na het opwarmen is het Swap-reservoir klaar voor gebruik. Het lampje bovenop het reservoir zal dan weer pulserend licht geven.

Hoeveel kost een Swap-reservoir?

De prijs is afhankelijk van het type en de ouderdom van het reservoir dat u terugstuurt. Hoe jonger het retour-reservoir is, hoe lager de prijs van het Swap-reservoir zal zijn. We kunnen immers meer onderdelen hergebruiken van een jong reservoir. 

De prijzen (incl. BTW) van Swap-reservoirs zijn:

Ouderdom van retour-reservoirPrijs
PRO3 EQ 2 tot 5 jaar oud€250
PRO3 EQ ouder dan 5 jaar€300
COMBI (+) EQ 2 tot 5 jaar oud €300
COMBI (+) EQ ouder dan 5 jaar€350

NB: Het is van belang dat het oude reservoir binnen 25 dagen retour wordt gestuurd aan Quooker. Als dit niet tijdig plaatsvindt zal de prijs van een nieuw reservoir alsnog in rekening worden gebracht waarbij de reeds betaalde prijs voor het Swap-reservoir verrekend wordt.

Contact opnemen

Wij vertellen u graag meer over onze SWAP service. Neem contact met ons op door het servicecontactformulier in te vullen. We helpen u graag!