'

Service technieker (regio Zaventem - Waterloo - Leuven)

Onze service techniekers zijn het uithangbord van Quooker bij de eindklanten die je zo goed mogelijk helpt.

Jouw functie

Als service technieker ben je voornamelijk bezig met het uitvoeren van reparaties en plaatsingen van complete Quooker systemen bij de klant. Na ontvangst van de service opdrachten moet je telkens de materialen voorbereiden zodat er voldoende materiaal mee gaat voor de service bezoeken. Je bent dan ook zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de persoonlijke voorraad en dit dagelijks administratief terugkoppelen naar kantoor, zodat de materialen aangevuld kunnen worden vanuit de fabriek. Daarnaast moet er van elk bezoek ook een terugkoppeling gebeuren van de uitgevoerde werkzaamheden zodat wij dit in onze administratie kunnen bijhouden.

Over jou

Wij zoeken een nieuwe collega met de volgende opleidingsachtergrond en vaardigheden:

  • Technische opleiding;
  • Kennis van en ervaring met installatie- en loodgieterswerkzaamheden zijn een plus maar geen vereiste;
  • Technisch inzicht verkregen door opleiding of ervaring;
  • Ervaring met klanten;
  • Zelfstandig, representatief, communicatief sterk en dienstverlenend;
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en het Frans;
  • Je bent woonachtig in de regio Zaventem-Waterloo-Leuven;
  • In het bezit van een rijbewijs.

Over jouw team

Quooker België is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit verschillende collega’s verdeeld over sales, marketing en service. Er heerst een prettige teamspirit waarin collegialiteit en elkaar helpen hoog aangeschreven staan. Iedereen zet zich elke dag in om van Quooker in België een succesvol merk te maken.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Ondertussen is Quooker een uiterst succesvol en dynamisch bedrijf, gevestigd in Ridderkerk, Nederland. Het heeft een bedrijfsoppervlakte van ongeveer 11.000 vierkante meter. Hier werken meer dan 450 mensen aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Inmiddels is de kokendwaterkraan een onmisbaar onderdeel geworden van de betere keuken in Nederland, België, UK, Duitsland, Scandinavië, Hong Kong, Verenigde Arabische Emiraten, Israël, Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Spanje. Quooker groeit hard, maar wil nog verder groeien, zowel in binnen- als buitenland.

Je kan rekenen op een fulltime functie in een succesvolle organisatie met een informele, technologisch innovatieve en ondernemende cultuur. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden alsmede opleidingsmogelijkheden. Een eigen camionnette en mobiele telefoon. Een goed inwerktraject en collega’s die je graag helpen als je vragen hebt over je service taken. Werk in een enthousiast team binnen een sterk groeiende organisatie.

Solliciteren?

Je sollicitatie met CV kun je richten aan:

Quooker Belgium

T.a.v. Steven Van Tichelen

vacatures@quooker.be