Service & contact

Snel antwoord nodig op uw vraag?

Probleem met uw Quooker-systeem? Met onze zelfservice kunt u de meeste storingen zelf verhelpen, in slechts een paar minuten.

Veelgestelde vragen

Retourneren

Instructievideo

Downloads & handleidingen

Contact

Onderhoud

Een Quooker-systeem heeft geen preventief onderhoud nodig. 


Mijn Quooker

Met een Mijn Quooker-account kunt u uw Quooker-systeem registreren en heeft u direct inzage in al uw gegevens.

Contact

Heeft u een technische vraag omtrent een storing, defect of onderhoud? Vul het servicecontactformulier in via uw Mijn Quooker-account. Zorg ervoor dat uw account compleet is ingevuld. Op deze manier kan onze serviceafdeling uw vraag snel in behandeling nemen.

Meer info

Ik heb al een Mijn Quooker-account. Heeft u al een account aangemaakt en wilt u een storing melden of technische vraag stellen? Log dan in op uw account om een servicecontactformulier in te vullen.

Inloggen via Mijn Quooker

Ik heb nog geen Mijn Quooker-account Zijn uw gegevens nog niet bij ons bekend? Maak dan eerst een account aan om uw Quooker-producten te registreren. Vul het servicecontactformulier in via uw account zodat de serviceafdeling uw vraag in behandeling kan nemen.

Een account aanmaken

Voor vragen over de status van uw bestelling, factuur, registratie of de aanschaf van een Quooker-systeem kunt u het algemene contactformulier invullen.

Onze serviceafdeling is doordeweeks telefonisch bereikbaar van 08:30-12:00 en 13:00-16:30, en op vrijdag slechts tot 16:00 via +32 (0)3 646 54 00.