'

Sales support medewerker

Je bent energiek en daadkrachtig, houdt van organiseren en werkt graag mee om Quooker verder uit te bouwen in België.

Jouw functie

Je hebt de hele dag klantcontact per telefoon en mail zowel met keukenzaken, consumenten als met jouw directe collega’s in België of in Nederland.

Alle bestellingen die binnenkomen, worden door jou gecontroleerd en ingegeven. Dit kunnen zowel bestellingen zijn van onze professionele klanten als van particulieren via de webshop. Ook de vragen in verband met leveringen komen bij jou terecht.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor alles van webshop. Dat wil zeggen ervoor zorgen dat alles van bestellingen via onze webshop goed loopt en klanten verder helpen als ze vragen hebben omtrent hun account, bestelling of levering. Klantentevredenheid is hier prioriteit nummer 1.

Over jou

  • Je bent communicatief sterk en gaat steeds klantgericht te werk.
  • Kennis van de keukenbranche is een pre.
  • Je bent nauwkeurig en gestructureerd.
  • Je bent enthousiast, energiek en flexibel.
  • Je hebt kennis van MS Office.
  • Je beheerst de Nederlandse en Franse taal zowel mondeling als schriftelijk.
  • Woonachtig in de regio Malle (straal van max 15km).

Over jouw team

Quooker België is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit 18 collega’s. Er heerst een prettige teamspirit waarin we elkaar helpen en ons inzetten om van Quooker in België een succesvol merk te maken.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Ondertussen is Quooker een uiterst succesvol en dynamisch bedrijf, gevestigd in Ridderkerk, Nederland. Het heeft een bedrijfsoppervlakte van ongeveer 11.000 vierkante meter. Hier werken meer dan 330 mensen aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Inmiddels is de kokendwaterkraan een onmisbaar onderdeel geworden van de betere keuken in Nederland, België, UK, Duitsland, Scandinavië, Verenigde Arabische Emiraten, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Israël en Hong Kong. Quooker groeit hard, maar wil nog verder groeien, zowel in binnen- als buitenland.

Je kan rekenen op een fulltime functie in een succesvolle organisatie met een informele, technologisch innovatieve en ondernemende cultuur. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed inwerktraject met collega’s die je graag helpen. Werk in een enthousiast team binnen een sterk groeiende organisatie.

Solliciteren?

Je sollicitatie met CV kun je richten aan:

Quooker Belgium

T.a.v. Steven Van Tichelen

vacatures@quooker.be