'

Sales Manager Quooker Belgium

Je bent gedreven, ondernemend en bereid om mee te bouwen aan het verdere succes van Quooker in België.

Jouw functie

Om onze groei te blijven stimuleren, zijn wij op zoek naar een Sales Manager die de opvolging en verdere uitbouw van het sales team op zich zal nemen.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze salesactiviteiten in België samen met je team van 4 accountmanagers en 1 key-accountmanager.
 • Je stelt samen met de managing director de jaarlijkse objectieven op en vertaalt deze in concrete actieplannen, zorgt ervoor dat marges en prijzen correct zijn en volgt de resultaten op en stuurt bij waar nodig.
 • Als leider en inspirator neem je je team op sleeptouw en ondersteun je hen in hun persoonlijke groei als sales professional. Je volgt hun commerciële activiteiten op, bezoekt samen klanten en moedigt hen aan om nieuwe opportuniteiten te identificeren. Met jouw drive, empathie en coaching skills bouw je verder aan een gemotiveerd, goed samenwerkend team dat de beoogde resultaten behaalt.
 • Je zet in op accountmanagement door proactief en doordacht bestaande klanten te benaderen en verder uit te bouwen. Je luistert naar je klanten, brengt hun behoeften in kaart en denkt actief mee over oplossingen. Zelf behartig je actief ook een klantportefeuille om zo voeling met de markt te houden.
 • Je werkt intensief samen met verschillende afdelingen (commerciële binnendienst, marketing…). Rapportering en cijferanalyses maken uiteraard ook deel uit van je takenpakket.
 • Je bouwt mee aan de groei van de organisatie en schrijft mee aan het geweldige verhaal dat Quooker doormaakt.

Over jou

Wij zoeken een nieuwe collega met de volgende opleidingsachtergrond en vaardigheden:

 • Je genoot een hogere opleiding en hebt minimum een 5-tal jaar ervaring in een leidinggevende commerciële rol. Kennis van de keukenbranche is een pre.
 • Je bent een pragmatische coach en teamplayer en weet vanuit een voorbeeldrol je mensen te inspireren en motiveren tot uitmuntende prestaties.
 • Je bent een resultaatgerichte professional die door zijn enthousiaste en energieke uitstraling, drive en vlotte communicatie klanten weet te overtuigen en relaties weet te beheren.
 • Je denkt steeds vanuit een oplossings- en klantgerichte optiek, bent stressbestendig en hands-on ingesteld.
 • Je bent bereid om je regelmatig te verplaatsen over heel België.
 • Je hebt een vloeiende kennis van het Nederlands, Frans en Engels.

Over jouw team

Quooker België is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit bijna 30 collega’s verdeeld over sales, marketing en service. Er heerst een prettige teamspirit waarin collegialiteit en elkaar helpen hoog aangeschreven staan. Iedereen zet zich elke dag in om van Quooker in België een succesvol merk te maken.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Ondertussen is Quooker een uiterst succesvol en dynamisch bedrijf, gevestigd in Ridderkerk, Nederland. Het heeft een bedrijfsoppervlakte van ongeveer 11.000 vierkante meter. Hier werken meer dan 450 mensen aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Inmiddels is de kokendwaterkraan een onmisbaar onderdeel geworden van de betere keuken in Nederland, België, UK, Ierland, Duitsland, Scandinavië, Italië, Spanje, Verenigde Arabische Emiraten, Oostenrijk, Zwitserland, Israël en Hong Kong. Quooker groeit hard, maar wil nog verder groeien, zowel in binnen- als buitenland.

Je kan rekenen op een fulltime functie in een succesvolle organisatie met een informele, technologisch innovatieve en ondernemende cultuur. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een bedrijfswagen, laptop en mobiele telefoon. Een goed inwerktraject en collega’s die je graag helpen. Werken in een enthousiast team binnen een sterk groeiende organisatie.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Quooker Belgium BV

T.a.v. Steven Van Tichelen

vacatures@quooker.be