Een Scale Control R cartridge retourneren

De gebruikte Scale Control R cartridges zijn eigendom van Quooker International B.V. In het belang van duurzaamheid en het beperken van de kosten voor de klant worden de gebruikte cartridges hergebruikt. U vindt uw persoonlijke retoursticker achter het verzendlabel op de nieuwe verpakking.

Verbruik en kosten

De consumptie varieert van persoon tot persoon. Het is dus mogelijk dat u een jaar verder kan met één Scale Control R cartridge. Zodra u uw tweede bestelling online heeft geplaatst, weten we dat we binnenkort een retourzending van een gebruikte cartridge verwachten.

Indien de gebruikte Scale Control R cartridge niet wordt opgestuurd, beschadigd of onbruikbaar wordt geretourneerd, wordt een vast bedrag van € 40,00 in rekening gebracht ter compensatie van de kosten van de gebruikte cartridge. Heeft u een extra gebruikte cartridge vanwege een onderhoudsbeurt of een andere reden? Meld uw retourzending van twee cartridges of meer vooraf per e-mail via service@quooker.be

Stap 1: plak het retouretiket op de doos

Bij elke bestelling van een Scale Control R cartridge wordt automatisch een retoursticker meegestuurd. U vindt de retoursticker op de achterkant van het verzendlabel. Plak het etiket op de doos die u terugstuurt. U kunt het aan uw bestelling gekoppelde retouretiket slechts eenmaal per set van een Scale Control R cartridge gebruiken. Retourstickers zijn slechts beperkt geldig, let er daarom op om de retoursticker te gebruiken van de doos van uw laatste nieuwe bestelling. 

Heeft u geen retourlabel of het is niet meer geldig, dan kan u zelf een retourlabel aan via deze link. Plak dit retourlabel op uw pakket en overhandig het aan een DHL/B-Post afleverpunt.

Stap 2: Verzend het pakket

U kunt het retourpakket gebruiken om de cartridge gratis terug te sturen naar Quooker.

Plak uw persoonlijke retoursticker op een zichtbare plaats op de doos die bij de Scale Control R cartridge is geleverd. Retourzendingen die geen retournummer en/of gegevens bevatten, kunnen niet in ons systeem worden verwerkt.

U kunt het pakket afgeven bij een DHL-pakketpunt bij u in de buurt.

Terugsturen is altijd gratis. Vraag altijd een bewijs van aflevering en bewaar het.

Stap 3: Bevestiging van de retourzending

Zodra wij de gebruikte cartridge hebben ontvangen en uw retourzending correct is verwerkt, ontvangt u een automatische e-mail ter bevestiging van uw retourzending.

Automatische herinneringen per mail

Wanneer u een bestelling plaatst voor een Scale Control R cartridge via onze webshop, wordt er automatisch een retourzending aangemaakt in ons systeem. Bij de tweede bestelling verwachten wij binnen 30 dagen een gebruikte cartridge van de vorige bestelling terug. Ons systeem vergelijkt het aantal retouren met het aantal bestellingen met een Scale Control R cartidge. Als het verschil meer dan 2 is, ontvangt u automatisch een herinnering per e-mail. Daarom raden wij iedereen af om zonder reden vroegtijdig een extra set te bestellen. Wij bieden een andere procedure voor zakelijke klanten. Als u een geldige reden heeft waarom u meer dan één cartridge heeft, aarzel dan niet om te reageren op de herinnering die u per e-mail heeft ontvangen.

Wilt u meer weten over dit proces? Stuur een bericht via ons contactformulier.