'

Retourproces Scale Control R cartridge

De Scale Control R cartridges zijn eigendom van Quooker International B.V. Met het oog op duurzaamheid en kostenbesparing voor de klant zullen gebruikte cartridges worden hergebruikt. U kunt uw persoonlijke retoursticker terugvinden achter het verzendlabel op het pakket. 

Stap 1: retoursticker op het pakket kleven

Met iedere bestelling van een Scale Control R cartridge wordt automatisch een retoursticker meegestuurd. U kunt de retoursticker terugvinden aan de achterkant van het verzendlabel. Kleef het label op de doos dat u retour stuurt met daarin de gebruikte cartridge. Een retourlabel is maar eenmalig te gebruiken per zending.

Heeft u geen retoursticker of is het niet meer geldig? Maak zelf een retourlabel aan via deze link. Kleef dit retourlabel op uw pakket en geef het af in een DHL pakketpunt. 

Stap 2: pakket versturen

U kunt de verzenddoos gebruiken om de gebruikte Scale Control R cartridge kosteloos aan ons te retourneren.

Kleef uw persoonlijke retoursticker duidelijk zichtbaar op de meegeleverde doos met de gebruikte cartridge
Retourzendingen waar geen retournummer en/of gegevens op worden vermeld kunnen niet worden verwerkt in ons systeem.

Indien u een klant bent uit Belgie, dan kunt u het pakket afgeven bij een DHL-pakketpunt bij u in de buurt.
Komt u uit Luxemburg (land)? Gelieve uw pakket te retourneren bij een pakketpunt van Post Luxemburg.

Retourneren is altijd kosteloos. Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

Stap 3: bevestiging retourzending

Zodra wij de gebruikte cartridge hebben ontvangen en uw retourzending correct is verwerkt, ontvangt u automatisch een e-mail met een bevestiging van uw retourzending.

Automatische herinneringen per mail

Op het moment dat u een bestelling van een nieuwe cartridge plaatst via onze webshop, wordt er automatisch een retourzending aangemaakt in ons systeem. Bij een tweede bestelling verwachten wij binnen 30 dagen een retourzending van een gebruikte cartridge van de vorige bestelling. Ons systeem controleert het aantal openstaande retourzendingen met het aantal bestellingen dat een Scale Control R cartridge bevat. Als dit verschil hoger is dan 2 ontvang je automatisch een herinnering per email. Om deze reden adviseren wij iedereen om niet onnodig een extra cartridge op voorhand te bestellen.
Voor zakelijke klanten is er een andere regeling. Heeft u een geldige reden waarom u meerdere cartridges in uw bezit heeft, dan kunt u reageren op de herinnering die u per email heeft ontvangen.

Meer weten over dit proces? Stuur dan een email met uw vraag via ons contactformulier.

Verbruik en kosten

Het verbruik is per persoon verschillend. Het kan dus voorkomen dat u wel een jaar doet met eencartridge. Zodra u uw tweede online bestelling hebt geplaatst, weten wij dat wij op korte termijn een retourzending mogen verwachten van een gebruikte cartridge.

Indien gebruikte cartridges in beschadigde of onbruikbare vorm worden geretourneerd, zal er €40,00 in rekening worden gebracht om de kosten van de cartridge compenseren.
Heeft u een extra cartridge in uw bezit door een servicebezoek of een andere reden? Meldt dan uw retourzending van 2 stuks of meer van tevoren aan per email via webshop@quooker.be