'

Retourneren

Heeft u 4 lege CO₂-cilinders of wilt u een ander product van uw bestelling retourneren? Dit is gemakkelijk en geheel kosteloos. We leggen het u even uit.

CO₂-cilinders retourneren

De CO₂-cilinders zijn eigendom van Quooker International B.V. Met het oog op duurzaamheid en kostenbesparing voor de klant zullen lege cilinders worden hergebruikt. De gebruikte lege CO₂-cilinders dienen per set van vier stuks te worden geretourneerd. Retourzendingen van 1 lege cilinder worden niet geaccepteerd of verwerkt door Quooker. U kunt uw persoonlijke retoursticker terugvinden achter het verzendlabel op het pakket. 

De CUBE filter hoeft niet geretourneerd te worden.

Extra set bestellen

Bij de installatie van uw Quooker CUBE wordt er standaard één CO₂-cilinder meegeleverd. Wij raden u aan om via onze webshop direct een complete set van 4 CO₂-cilinders te bestellen, zodat u altijd voldoende voorraad hebt. Op deze manier heeft u dus altijd 5 cilinders van ons in uw bezit. Zodra u de laatste volle CO₂-cilinder in gebruik neemt, kunt u via onze webshop een nieuwe set van 4 CO₂-cilinders bestellen. 

Verbruik en kosten

Het verbruik is per persoon verschillend. Het kan dus voorkomen dat u wel een jaar doet met een set cilinders. Zodra u uw tweede online bestelling hebt geplaatst, weten wij dat wij op korte termijn een retourzending mogen verwachten van een complete set van 4 lege cilinders.

Indien lege cilinders niet per complete set van vier stuks of in beschadigde of onbruikbare vorm worden geretourneerd, zal er €40,00 in rekening worden gebracht om de kosten van de lege cilinders te compenseren.
Heeft u een extra cilinder in uw bezit door een servicebezoek of een andere reden? Meld dan uw retourzending van 5 stuks of meer van tevoren aan per email via webshop@quooker.be

Stap 1: retourlabel aanvragen

Met iedere bestelling van een set CO₂-cilinders wordt automatisch een retoursticker meegestuurd. U kunt de retoursticker terugvinden aan de achterkant van het verzendlabel. Kleef het label op de doos dat u retour stuurt. Een retourlabel is maar eenmalig te gebruiken per set van 4 lege cilinders. 

Heeft u geen retoursticker of is deze niet meer geldig? Gelieve te mailen naar webshop@quooker.be om een retourlabel aan te vragen. 

Stap 2: pakket versturen

U kunt de verzenddoos gebruiken om de set van 4 lege cilinders kosteloos aan ons te retourneren.

Kleef uw persoonlijke retoursticker duidelijk zichtbaar op de meegeleverde doos met de set van 4 lege cilinders.
Retourzendingen waar geen retournummer en/of gegevens op worden vermeld kunnen niet worden verwerkt in ons systeem.

Indien u een klant bent uit Belgie, dan kunt u het pakket afgeven bij een DHL-pakketpunt bij u in de buurt.
Komt u uit Luxemburg (land)? Gelieve uw pakket te retourneren bij een pakketpunt van Post Luxemburg.

Retourneren is altijd kosteloos. Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

Stap 3: bevestiging retourzending

Zodra wij de set van 4 lege cilinders hebben ontvangen en uw retourzending correct is verwerkt, ontvangt u automatisch een e-mail met een bevestiging van uw retourzending.

Service artikelen en accessoires retourneren

Heeft u een service artikel of accessoire besteld en bent u niet tevreden over uw aankoop? Of heeft u een verkeerd product ontvangen? Volg onderstaande stappen en retourneer uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst.

Stap 1: retour aanmelden

Meld uw retourzending van een foutief besteld of ontvangen artikel aan via www.quooker.be/nlbe/aanmelden-retour

Let op, dit formulier is niet bedoeld om een retourzending van een complete set van 4 lege cilinders aan te melden. De instructies voor het retourneren van lege cilinders kunt u bovenaan deze pagina terugvinden.

Vul de gevraagde gegevens in, geef aan welke producten u retour stuurt, wat de reden hiervoor is en of u het aankoopbedrag teruggestort wilt krijgen of een vervangend product wilt ontvangen.

Stap 2: bevestiging per e-mail

Nadat uw retouraanmelding is goedgekeurd, ontvangt u binnen 2-3 werkdagen per e-mail een bevestiging.

Mocht u uw bestelling willen omruilen, dan wordt er een nieuw product naar u opgestuurd inclusief een retourlabel om het oude product terug te sturen. Wilt u het aankoopbedrag teruggestort hebben, dan ontvangt u per e-mail een retourlabel. Met dit label kunt u uw pakket kosteloos retourneren via een DHL-pakketpunt.

Stap 3: pakket retourneren

Voor een correcte retourafhandeling dient het product ongebruikt en onbeschadigd te zijn en indien mogelijk verpakt in de originele verpakking.

Gebruik het retourlabel en plak deze duidelijk zichtbaar op de verzenddoos.

Geef vervolgens het pakket af bij een DHL-pakketpunt bij u in de buurt, zodat zij het pakket kosteloos aan ons kunnen retourneren. Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

Stap 4: bevestiging retourzending

Zodra wij uw pakket hebben ontvangen en uw retourzending correct is verwerkt, ontvangt u automatisch binnen 10 werkdagen een e-mail met een bevestiging van uw retourzending.

Wanneer u ervoor hebt gekozen om het geld terug te laten storten, ontvangt u na de bevestiging binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug op het rekeningnummer waarmee u uw bestelling hebt betaald.

Hulp nodig?

Staat uw antwoord hier niet tussen? Stuur dan een e-mail naar webshop@quooker.be