Retourneren

CO₂-cilinders blijven eigendom van Quooker
De CO₂-cilinders zijn eigendom van Quooker International BV. Met het oog op duurzaamheid en kostenbesparing voor de klant zullen lege cilinders worden hergebruikt. De gebruikte lege CO₂-cilinders dienen per set van vier stuks te worden geretourneerd. Dit is geheel kosteloos. Hier kan de (retour)verpakking en retoursticker voor worden gebruikt.

 

Bestel direct een extra set via onze webshop
Bij de installatie van een Quooker CUBE wordt er standaard een CO₂-cilinder meegeleverd. Wij adviseren om via onze webshop direct een complete set van 4 CO₂-cilinders te bestellen, zodat u altijd voldoende voorraad heeft. Zodra de laatste volle CO₂-cilinder in gebruik wordt genomen, kan er via onze webshop een nieuwe set van 4 CO₂-cilinders besteld worden. Er kan dan direct een retourzending van een complete set van 4 lege cilinders worden aangemeld.

 

Meegeleverde (retour)verpakking
Gedurende de bestelling van een nieuwe set via onze webshop, wordt er automatisch een (retour)verpakking toegevoegd aan je winkelmandje. Deze verpakking kan later gebruikt worden om de set van 4 lege cilinders kosteloos te retourneren. Retourzendingen van 1 lege cilinder worden niet geaccepteerd of verwerkt door Quooker. 

 

Retourlabel
Gedurende het bestelproces kunt u aangeven of u een complete set van 4 lege cilinders heeft om te retourneren. Dit zal waarschijnlijk pas van toepassing zijn bij een tweede online bestelling. Beschikt u over een complete set van 4 lege cilinders? Vink dan het juiste hokje aan tijdens het bestelproces. Het retourlabel wordt dan automatisch meegestuurd met uw bestelling. U kunt deze terugvinden onder de plakfolie achter de pakbon.

 

Kosteloos retourneren 
Na het opvragen van het retourlabel heeft u vervolgens 100 dagen de tijd om de set van 4 lege CO₂-cilinders kosteloos te retourneren. Plak het retourlabel duidelijk zichtbaar op de meegeleverde retourverpakking. Het retourpakket kan worden afgeven bij een PostNL-pakketpunt bij u in de buurt. Zodra wij de set lege cilinders retour hebben ontvangen en correct hebben verwerkt, ontvangt u automatisch een email met een bevestiging van de retourzending.

Indien de gebruikte cilinders niet, niet per vier stuks of in beschadigde of onbruikbare vorm worden geretourneerd, zal er €40,00 in rekening worden gebracht om de kosten van de zoekgeraakte cilinders te compenseren.

RetourprocesRetourproces

Herroepingsrecht

Vanaf het moment dat je je bestelling hebt ontvangen, heb je 14 dagen bedenktijd. Tijdens de Bedenktijd zal de klant zorgvuldig omgaan met de CO₂-cilinders en de verpakking. De klant zal de doos met CO₂-cilinders slechts openen en/of uitpakken in de mate die nodig is om de aard en de kenmerken van de CO₂-cilinders vast te stellen. Dit betekent dat de CO₂-cilinders niet mogen worden aangesloten op de Quooker CUBE en dat de (plastic) verzegeling niet verbroken mag worden.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping.

Indien je gebruik maakt van je Herroepingsrecht, vergoedt Quooker de aankoopsom van de CO₂-cilinders binnen veertien dagen nadat zij de geretourneerde CO₂-cilinders heeft ontvangen. De klant draagt de kosten van het terugzenden van de doos met CO₂-cilinders in geval van de uitoefening van het Herroepingsrecht.

Staat jouw antwoord hier niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@quooker.be.