Recepten

Het hele idee achter de Quooker is gestoeld op gemak. En of je nou een bourgondische hobbykok bent of zo min mogelijk in de keuken staat, we hebben het toch allemaal graag makkelijk? Deze gerechten zet je in een handomdraai op tafel. 

Gegrilde groenten met feta & tabouleh

Wanneer het mooi weer is, is veel tijd in de keuken doorbrengen waarschijnlijk niet echt hetgeen waar je zin in hebt. Buiten schijnt de zon, dus snelle gerechten, goedgevulde salades of groenten van de barbecue hebben de voorkeur. Met dit recept houd je meer tijd over om lekker buiten te zitten!

Salade met peultjes en erwtjes

Blancheer de peultjes, erwten en sugarsnaps in slechts vijf minuten gaar. Doe ze samen met de slablaadjes, verse kruiden en eventueel wat feta in een meeneembakje. Lunchtijd? Dressing erover en klaar ben je!

Gezonde instantnoodles

Snijd de groenten de avond van tevoren, doe ze met de noedels, een bouillonblokje en wat kruiden in een weckpot, zet in de koelkast en maak de volgende dag af met kokend water.

Kabeljauwfilet met voorjaarsgroenten

Pocheer de kabeljauwfilet, maak de bieten goed schoon boven de wasbak: spoel het zand eraf, schil ze en snijd de boven- en onderkant eraf. Maak als je klaar bent de wasbak vliegensvlug schoon en schuif meteen aan tafel.

Earl Grey ijsthee

IJsthee of geen ijsthee, voor thee heb je kokend water nodig. Thee zetten, even laten afkoelen, citrus erbij en je hebt een heerlijk, zomers drankje.