Nieuw: Quooker Front

De nieuwe kraan van Quooker heet Front. Een kraan die schittert in eenvoud. De kraan geeft: koud, warm, kokend en optioneel gefilterd, gekoeld (bruis)water.

Het loepzuivere design springt meteen in het oog. Een strakke buisvorm. Clean, minimalistisch, sophisticated en tegelijkertijd uitgesproken. Anders dan bij andere Quooker-kranen, zit de hendel voor warm en koud water bovenop. Ergonomisch handig, vooraan de kraan, dicht bij de uitloop. Het maakt van Front een uitgesproken verschijning in de keuken.

Front is verkrijgbaar in twee finishes, roestvrij staal en zwart, en is met elk reservoir te combineren. Net als bij andere Quooker-kranen druk je de kartelknop twee keer in en draai je tegen de klok in voor kokend water. Wil je ook gefilterd, gekoeld (bruis)water kunnen tappen? Dan combineer je hem met de CUBE. De kartelknop klik je zonder drukken eenmaal tegen de klok in voor gefilterd gekoeld water en klik je tweemaal voor gefilterd, gekoeld bruiswater. Quooker Front is beschikbaar vanaf Q4 2022.