'

Quooker rosé koper

Charmant, verfijnd en glamourous. De nieuwe Quooker-kraan met rosé koper finish is als een goedgekozen sieraad. Deze unieke tint, die geïnspireerd is op koper maar ook neigt naar roze, brengt een warme, tijdloze schittering in uw keuken. En haalt in zijn eentje de hele ruimte op.

Quooker rosé koper: de producten

Zowel de Quooker Fusion als de Quooker Flex is in het rosé koper verkrijgbaar. Beide kokendwaterkranen geven direct koud, warm en 100°C kokend water en besparen u veel tijd, energie en ruimte in de keuken. Daarnaast is de Flex uitgerust met een flexibele uittrekslang, voor meer bereik in de spoelbak. Gecombineerd met de Quooker CUBE kan elke rosé koper Quooker-kraan ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water geven!

Waarom kiezen voor rosé koper?

Rosé koper is veelzijdig en laat zich met tal van materialen en kleuren combineren. De tint gaat mooi op in een licht, Scandinavisch kleurenpalet. Hij zorgt voor een eigentijds accent bij marmer en natuursteen. Maar kan, in andere settings, juist een vintage uitstraling geven. Het spannendst is hij in een donkere keuken, waar de rosé koperen kraan zich een echte eye catcher toont.

Flex

De rosé koper Quooker Flex is een kokendwaterkraan en mengkraan in één met rosé koper finish en flexibele uittrekslang. Combineer met de CUBE om ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water te kunnen tappen.

Fusion Round

De rosé koper Fusion Round is een kokendwaterkraan en mengkraan in één met een ronde uitloop en rosé koper finish. Combineer met de CUBE om ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water te kunnen tappen.

Fusion Square

De zwarte Fusion Square is een kokendwaterkraan en mengkraan in één met een vierkante uitloop en rosé koper finish. Combineer met de CUBE om ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water te kunnen tappen.