'

Quooker in één oogopslag

Warm, koud, 100°C kokend en gefilterd en gekoeld plat en bruisend water uit de kraan in een handomdraai. Waarom Quooker? Dat ontdekt u hier:

Toepassingen van een Quooker

Alles uit één kraan

Of u nu aardappelen of rijst wilt koken, asperges wilt klaarmaken, groenten wilt blancheren of couscous wilt bereiden, de Quooker is een betrouwbare hulp!

Natuurlijk kunt u hem ook gebruiken om thee te zetten, fopspenen te steriliseren, babyvoeding te bereiden, kaarsvet te verwijderen, pannen en potten schoon te maken, instant soep te maken, eieren te koken, tomaten te pellen, heetwaterkruiken te vullen, messen en snijplanken te desinfecteren en nog veel meer...

En als u de CUBE als optie kiest, krijgt u ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water uit de kraan. U bespaart uzelf niet alleen het gedoe van flessen dragen, maar u bespaart ook tijd en grondstoffen en beschermt het milieu

De Quooker is niet zomaar een eenvoudige kraan, maar een handig multifunctioneel keukentoestel dat op elk moment en gemakkelijk voor u beschikbaar is. 

Meer toepassingsmogelijkheden vindt u via de volgende link:

/

Veiligheid is een topprioriteit bij Quooker

Maximale veiligheid met maximaal comfort - voor jong en oud.

"Kokend water, rechtstreeks uit de kraan. Is dat veilig?" Dit is de vraag die ons het vaakst gesteld wordt bij Quooker. Ons antwoord: een Quooker is de veiligste manier om met kokend water te werken. 

In tegenstelling tot een waterkoker is de Quooker vast bevestigd en kan hij niet omvallen. Dit maakt de Quooker een van de veiligste keukentoestellen.

Meer veiligheidsaspecten vindt u via de volgende link:

Ons Quooker duurzaamheidsconcept

Een Quooker-reservoir is energiezuinig en bijzonder duurzaam. Dit is waarom: 

Een Quooker is niet alleen energiezuinig, maar draagt ook bij aan een duurzame en gezonde levensstijl. Omdat u plastic voor ons allemaal vermindert en bovendien microplastics en weekmakers in het water helemaal vermijdt. PET-flessen en de opslag ervan behoren tot het verleden.

Meer informatie over energie-efficiëntie en duurzaamheid vindt u via de volgende links:

Wat is de prijs van een Quooker?

Warm, koud, kokend en gefilterd en gekoeld plat en bruisend water - allemaal uit één kraan: Dat zou iedereen wel willen. Maar wat kost een Quooker-kraan? Dat hangt af van de volgende criteria:

  • Model van de kraan
  • Kleur van de kraan
  • Reservoir keuze
  • optioneel: CUBE

Zo begint een Quooker-systeem bij €1.295* met een kwalitatieve chrome mengkraan - optioneel met uittrekslang - en het PRO3 kokend waterreservoir. Andere finishes zijn verkrijgbaar tegen meerprijs.

Als u van een kokendwaterkraan van 100°C een kraan wilt maken die alles kan, kunt u onze CUBE toevoegen voor € 1.200.

Stel vrijblijvend uw Quooker samen met onze configurator.

*RRP incl. btw

Quooker dealerlocator

U kunt uw Quooker eenvoudig bestellen via een van onze dealers.

Finden Sie Ihren Händler in der NäheFinden Sie Ihren Händler in der Nähe