'

Quooker gunmetal

Met een Quooker-kraan met gunmetal finish maakt u een krachtig statement in de keuken. De tint combineert diep donkergrijs met blauwe ondertonen en een subtiele glans. Hij is ferm, masculien, koel en robuust, en o zo aantrekkelijk. Een gewaagde keuze.

Quooker gunmetal: de producten

Zowel de Quooker Fusion als de Quooker Flex is in het gunmetal verkrijgbaar. Beide kokendwaterkranen geven direct koud, warm en 100°C kokend water en besparen u veel tijd, energie en ruimte in de keuken. Daarnaast is de Flex uitgerust met een flexibele uittrekslang, voor meer bereik in de spoelbak. Gecombineerd met de Quooker CUBE kan elke zwarte Quooker-kraan ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water geven!

Waarom kiezen voor gunmetal?

Gunmetal is een soort brons, dat ooit gebruikt werd voor munitie. De intrigerende, mysterieuze uitstraling van het materiaal is in opkomst in het hedendaagse interieur. En terecht: gunmetal geeft uw keuken een gestroomlijnde, industriële touch. Het is de finish die een donkere keuken diepte geeft, en een lichte keuken power. Met deze kraan schiet u altijd raak. Recht in het hart.

Flex

De gunmetal Quooker Flex is een kokendwaterkraan en mengkraan in één met gunmetal finish en flexibele uittrekslang. Combineer met de CUBE om ook gefilterd en  gekoeld plat en bruisend water te kunnen tappen.

Fusion Round

De zwarte Fusion Round is een kokendwaterkraan en mengkraan in één met een ronde uitloop en zwarte finish. Combineer met de CUBE om ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water te kunnen tappen.

Fusion Square

De zwarte Fusion Square is een kokendwaterkraan en mengkraan in één met een vierkante uitloop en zwarte finish. Combineer met de CUBE om ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water te kunnen tappen.