Quooker in één oogopslag

Warm, koud, 100°C kokend en gefilterd en gekoeld plat en bruisend water uit de kraan in een handomdraai. Waarom Quooker? Dat ontdekt u hier:

Voordelen van een Quooker

Alles uit één kraan

Of u nu aardappelen of rijst wilt koken, asperges wilt klaarmaken, groenten wilt blancheren of couscous wilt bereiden, de Quooker is een betrouwbare hulp!

U tapt direct 100°C kokend water. Daardoor kan u de Quooker gebruiken voor talloze toepassingen. De kraan is ontzettend veilig én duurzaam. U bespaart water, energie en kosten. 

En als u de CUBE als optie kiest, krijgt u ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water uit de kraan. U bespaart uzelf niet alleen het gedoe van flessen dragen, maar u bespaart ook tijd en grondstoffen en beschermt het milieu

De Quooker is niet zomaar een eenvoudige kraan, maar een handig multifunctioneel keukentoestel dat op elk moment en gemakkelijk voor u beschikbaar is. Hierdoor bespaart u ook veel ruimte in de keuken.

Meer voordelen vindt u via de volgende link:

/

Veiligheid is een topprioriteit bij Quooker

Maximale veiligheid met maximaal comfort - voor jong en oud.

"Kokend water, rechtstreeks uit de kraan. Is dat veilig?" Dit is de vraag die ons het vaakst gesteld wordt bij Quooker. Ons antwoord: een Quooker is de veiligste manier om met kokend water te werken. 

In tegenstelling tot een waterkoker is de Quooker vast bevestigd en kan hij niet omvallen. Dit maakt de Quooker een van de veiligste keukentoestellen. Daarnaast werd hij uitgerust met een kindveilige bedieningsknop en een druppelvormige waterstraal die de kans op brandwonden sterk verkleinen.

Meer veiligheidsaspecten vindt u via de volgende link:

Ons Quooker duurzaamheidsconcept

Een Quooker-reservoir is energiezuinig en bijzonder duurzaam. Dit is waarom: 

Een Quooker is niet alleen energiezuinig, maar draagt ook bij aan een duurzame en gezonde levensstijl. Omdat u plastic afval vermindert en bovendien microplastics in het water vermijdt. PET-flessen en de opslag ervan behoren nu tot het verleden.

Meer informatie over energiezuinigheid en duurzaamheid vindt u via de volgende links:

Zelf ontdekken hoeveel u kan besparen tegenover uw huidige situatie? Doe dan de bespaarcheck!

Wat is de prijs van een Quooker?

Warm, koud, kokend en gefilterd en gekoeld plat en bruisend water - allemaal uit één kraan: Dat zou iedereen wel willen. Maar wat kost een Quooker-kraan? Dat hangt af van de volgende criteria:

  • Model van de kraan
  • Kleur van de kraan
  • Reservoir keuze
  • optioneel: CUBE

Zo begint een Quooker-systeem bij €1.295* met een kwalitatieve chrome mengkraan - optioneel met uittrekslang - en het PRO3 kokend waterreservoir. Andere finishes zijn verkrijgbaar tegen meerprijs.

Als u van een kokendwaterkraan van 100°C een kraan wilt maken die alles kan, kunt u onze CUBE toevoegen voor € 1.200.

Stel vrijblijvend uw Quooker samen met onze configurator.

*RRP incl. btw

Quooker dealerlocator

U kunt uw Quooker eenvoudig bestellen via een van onze dealers.

Finden Sie Ihren Händler in der NäheFinden Sie Ihren Händler in der Nähe