'

Wat kost een Quooker?

Warm, koud, kokend, koel bruisend en gefilterd water, allemaal uit één kraan: dat wil iedereen wel. Maar wat kost een Quooker-kraan nu eigenlijk? Dat hangt af van het model en de finish die je kiest. Ook de keuze om wel of geen Quooker CUBE, die voor koel bruisend en gefilterd water zorgt, heeft invloed op de prijs.

De prijs van een Quooker

De prijs van een Quooker wordt bepaald door twee factoren: de kraan en het reservoir. Beide zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en mogelijk in combinatie met de Quooker CUBE.

Hieronder vind je de volledige prijslijst (incl. BTW) van ons assortiment.

Kosten na aanschaf

Onze reservoirs zijn allemaal voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie, die het water op temperatuur houdt. Het stand-by verbruik is hierdoor maar 5 cent per dag, € 1,50 per maand en € 18,00 per jaar. Lees hier meer over het verbruik van een Quooker.

De onderhoudskosten van een Quooker zijn laag, vergeleken met kokendwaterkranen van andere merken. In de meeste gevallen volstaat het om eens in de vijf jaar het HiTAC®-filter te vervangen (kosten: €30). Lees meer op onze onderhoudspagina.