Wat kost een Quooker?

Kokend water direct uit de kraan, dat willen we allemaal wel. Maar wat zijn de kosten van een Quooker? Dat hangt af van het model en de finish die je kiest én het gebruik. Dat leggen we even uit.

De prijs van een Quooker

De prijs van een Quooker wordt bepaald door twee factoren: de kraan en het reservoir. Beide zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Ons goedkoopste model is de Nordic single tap met een chroom finish en een PRO3-reservoir (€ 995). Het meest luxe model is de Quooker Fusion zwart met COMBI-reservoir (€ 1940).  En daartussen zit van alles. 

Kosten na aanschaf

Onze reservoirs zijn allemaal voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie, die het water op temperatuur houdt. Het stand-by verbruik is hierdoor maar 5 cent per dag, € 1,50 per maand en € 18,00 per jaar. Lees hier meer over het verbruik van een Quooker.

De onderhoudskosten van een Quooker zijn laag, vergeleken met kokendwaterkranen van andere merken. In de meeste gevallen kun je volstaan met het eens in de vijf jaar vervangen van het HiTAC®-filter (kosten: €30). Lees meer op onze onderhoudspagina.