Waarom een Quooker?

Ontdek de voordelen van een Quooker

Niks mis met de good old waterkoker. Maar als je alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Dit is waarom een Quooker zoveel toevoegt aan je huishouden:

Alles uit één kraan

Met de CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: 100°C kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water.

Lees meer

Een duurzame keuze

Om het klimaat te sparen, moeten we allemaal een stapje terug doen. Minder consumeren, bewuste keuzes maken. En hoewel het misschien luxe voelt om kokend, koel bruisend of gefilterd water uit de kraan te tappen, is een Quooker juist een verstandige aanschaf.

Lees meer

Meer ruimte in de keuken

Een waterkoker kan charmant zijn, maar waar laat je hem als je niet bezig bent met water koken? Die ruimte op je aanrechtblad of in je keukenkastjes kun je vast beter gebruiken. Een Quooker brengt je weer een stap dichter bij dat felbegeerde lege aanrechtblad. Het reservoir van Quooker is rond en uiterst compact, waardoor je ook ruimte in je keukenkastje overhoudt.

Een Quooker bespaart energie

Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie als met een waterkoker. Met een Quooker COMBI-reservoir, die naast kokend ook warm water levert, kun je zelfs energie bespáren.

Lees meer

Een Quooker is de veiligste keuze voor de keuken

De vraag of een Quooker wel 100% veilig is, is een volkomen begrijpelijke. Jaarlijks lopen honderden mensen brandwonden op door kokend water. Vooral met jonge kinderen en kokend water is het oppassen geblazen.

Daarom kunnen we niet vaak genoeg benadrukken dat een Quooker, naast heel handig, vooral ook een zeer veilige keuze is voor ieder huishouden. Dat heeft vier belangrijke redenen.

Lees meer

Je water smaakt beter

Met een Quooker in huis geniet je iedere dag van het beste en lekkerste drinkwater. Hoe dat kan? Twee redenen: een geïntegreerd filter in het reservoir zuivert het water. Water dat door dit actieve koolfilter gaat, laat alle onzuiverheden achter op het filter. Chloor, bacteriën, pesticiden en andere verontreinigingen, die de smaak van water ongunstig kunnen beïnvloeden, worden hiermee uit het water gehaald.

Bovendien wordt het water even goed ‘doorgekookt’, doordat het in het reservoir bij een temperatuur van 110 graden bewaard wordt. Een beetje fijnproever merkt meteen verschil.

Welke kraan past bij mij?

Kies voor het gemak van een 3-in-1 kraan of een losse kokendwaterkraan, die je in hoogte kunt verstellen.

Vind een dealer

Een Quooker kun je kopen bij één van onze geselecteerde dealers. Vind een verkooppunt van Quooker bij jou in de buurt.