Waarom een Quooker?

Ontdek de voordelen van een Quooker

Niks mis met de good old waterkoker. Maar als u alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Dit is waarom een Quooker zoveel toevoegt aan uw huishouden:

Het water uit uw Quooker smaakt beter

Het drinkwater wordt optimaal gereinigd door het HiTAC- koolstoffilter in het Quooker-reservoir en de Active Carbon en Hollow fiber filter bij de CUBE. Daarnaast wordt het water ‘doorgekookt’ doordat het wordt opgeslagen in het reservoir bij een temperatuur van 108°C.

Lees meer

Met een Quooker CUBE minder plastic afval

Als er gefilterd, gekoeld (bruis)water uit uw kraan komt, zoals het geval is met de CUBE, hoeft u nooit meer water in plastic flessen te kopen. Ook niet voor onderweg. Want voor u de deur uit gaat, vult u een fles die u steeds opnieuw gebruikt.

Lees meer

Een Quooker brengt gemak

Een pot thee zetten. Pasta koken. Groenten blancheren. Of die vette ovenschaal schoonmaken. Direct kokend water uit de kraan is vele malen per dag handig. Met de Quooker CUBE krijgt u binnen enkele seconden ook gefilterd, gekoeld (bruis)water.

Lees meer

Plaatsbesparend

Een Quooker bespaart kostbare ruimte in de keuken. De waterkoker behoort nu tot het verleden. Ook het kokendwaterreservoir en de CUBE zijn zeer compact.

Energiebesparend

Als u meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt u met een Quooker beduidend minder energie dan met een waterkoker. Dit komt doordat de Quooker als een soort thermosfles werkt. Met de COMBI, die naast kokend ook warm water levert, kunt u zelfs meer energie besparen.

Lees meer

Veilig

Een Quooker is het veiligste alternatief voor elk huishouden dankzij een aantal veiligheidsmaatregelen. De Quooker-kraan heeft een kindveilige bedieningsknop en de kraanuitloop is geïsoleerd en draaibaar. Als er kokend water wordt getapt, licht tevens de lichtring bij de knop op.

Lees meer

Waterbesparend

Voor degenen  die  waarde  hechten aan het milieuvriendelijke gebruik van hulpbronnen, is waterbesparing een must. U tapt met de Quooker nooit meer dan u nodig heeft. Wie voor een COMBI kiest, bespaart nog meer omdat dit reservoir ook direct uw warm water levert.

Lees meer

Tijdbesparend

Zonder te wachten kokend water tappen. Zo bespaart u met een Quooker in huis, elke dag weer, kostbare tijd. Kiest u ook voor de CUBE? Dan hoeft u nooit meer naar de winkel voor flessen (bruis)water.

Bespaarcheck

Wilt u weten hoeveel water en energie u kunt besparen en wat dit betekent voor uw portemonnee? Doe dan de bespaarcheck. Binnen een minuut ziet u wat uw huishouden verbruikt en met een Quooker kan uitsparen.

Welke kraan past bij mij?

Kies voor het gemak van een 3-in-1 kraan of een losse kokendwaterkraan, die u in hoogte kunt verstellen.

Vind een dealer

Een Quooker kunt u kopen bij één van onze geselecteerde dealers. Vind een verkooppunt van Quooker bij u in de buurt.