'

Office manager

Je bent energiek en daadkrachtig, houdt van organiseren en werkt graag mee om Quooker verder uit te bouwen in België. Als office manager ben je enerzijds verantwoordelijk voor de faciliteiten en anderzijds bied je administratieve ondersteuning op het gebied van HR en sales. Een brede waaier van taken, maar dat is het juist wat deze functie zo aantrekkelijk maakt.

Jouw functie

Je bent verantwoordelijk voor alles wat met het kantoor te maken heeft: onthaal, telefonie, post en verzendingen, bestellen kantoormateriaal, catering/lunches bestellen, meetings plannen. Dit omvat ook het facilitair luik. Je hebt contact met al onze toeleveranciers en zorgt voor: werking en onderhoud van het gebouw, werking van toestellen, digitale beheersystemen zoals o.a. alarm, telefooncentrale, badges en lockers.

Daarnaast help je ook bij HR en sales. Je organiseert alle evenementen en bent verantwoordelijk voor alle interne communicatie. Je neemt het volledige onboarden van nieuwe werknemers op en bent het aanspreekpunt voor alles met betrekking tot personeelsadministratie, onkosten, ongevallen/verzekeringen, leasing, etc. Tenslotte ondersteun je het sales team waar nodig. Dit kan gaan van het doorsturen van een algemeen wekelijks rapport tot specifieke ondersteuning naar cijfers toe.

Over jou

  • Je houdt ervan om met veel verschillende dingen tegelijk bezig te zijn.
  • Je bent communicatief sterk.
  • Je bent nauwkeurig en gestructureerd.
  • Je bent enthousiast, energiek en flexibel.
  • Je hebt kennis van MS Office.
  • Je beheerst de Nederlandse zowel mondeling als schriftelijk, Frans is zeker een meerwaarde!
  • Woonachtig in de regio Malle (straal van max 15km).

Over jouw team

Quooker België is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit 14 collega’s verdeeld over sales, marketing en service. Er heerst een prettige teamspirit waarin collegialiteit en elkaar helpen hoog aangeschreven staan. Iedereen zet zich elke dag in om van Quooker in België een succesvol merk te maken.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Ondertussen is Quooker een uiterst succesvol en dynamisch bedrijf, gevestigd in Ridderkerk, Nederland. Het heeft een bedrijfsoppervlakte van ongeveer 11.000 vierkante meter. Hier werken meer dan 330 mensen aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Inmiddels is de kokendwaterkraan een onmisbaar onderdeel geworden van de betere keuken in Nederland, België, UK, Duitsland, Scandinavië, Hong Kong, Verenigde Arabische Emiraten, Israël, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Quooker groeit hard, maar wil nog verder groeien, zowel in binnen- als buitenland.

Je kan rekenen op een fulltime functie in een succesvolle organisatie met een informele, technologisch innovatieve en ondernemende cultuur. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed inwerktraject met collega’s die je graag helpen. Werk in een enthousiast team binnen een sterk groeiende organisatie.

Solliciteren?

Je sollicitatie met CV kun je richten aan:

Quooker Belgium

T.a.v. Steven Van Tichelen

vacatures@quooker.be