'

Leesvoer

Hoe maakt u de lekkerste ijsthee? Welke nieuwe theemerken zijn er? Waar moet u op letten bij het kopen van een nieuwe keuken? Dat, en nog veel meer, leest u hier.

Tournée Minérale

Februari is de maand van Tournée Minérale. Een maand geen alcohol, dat is het concept. Onze Quooker medewerkers gingen de uitdaging aan. 

Water besparen in de keuken

Water, een essentiëel onderdeel van de keuken. We consumeren het, gebruiken het én verspillen het. We staan hier vaak niet genoeg bij stil. Toch, om het klimaat te sparen, moeten we allemaal een stapje terugnemen en ons bewuster worden van de keuzes die we maken.

7 tips voor theezetters

Thee zit in de lift! Na de trend van koffiebarren en baristacursussen, verleggen we onze aandacht steeds meer van koffie naar thee. En dat is niet gek. Want thee is gezond, lekker en u kunt eindeloos nieuwe smaken blijven ontdekken. Wilt u nog meer uit uw theemomentjes halen? Neem dan deze 7 tips voor theezetters ter harte.

Tips bij het kopen van een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken uitzoeken is een feestje. Al kan het u ook gaan duizelen van al die grote en kleine keuzes. Tegels, beton of marmoleum? Een Quooker of een keukenboiler? We helpen u op weg.

Maak uw leven met jonge kinderen makkelijker

Een kokendwaterkraan van Quooker is een uitkomst voor jonge ouders. U kunt er gemakkelijk flessen en spenen mee uitkoken, in een handomdraai groentepuree maken en een kopje thee maken met een tevreden baby op de arm.

Zo maakt u de lekkerste zomerdrankjes met uw Quooker

Wist u dat u uw Quooker kunt inzetten om zelf de heerlijkste zomerdrankjes te maken, op basis van thee? Theesommelier Kiona Malinka deelt haar tips.

Hierom wordt u blij van een Quooker

Niets mis met de good old waterkoker of fluitketel. Maar als u alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Ontdek waarom een Quooker zoveel toevoegt aan uw huishouden.