'

Leesvoer

Hoe maak je de lekkerste ijsthee? Welke nieuwe theemerken zijn er? Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe keuken? Dat, en nog veel meer, lees je hier.

Tips bij het kopen van een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken uitzoeken is een feestje. Al kan het je ook gaan duizelen van al die grote en kleine keuzes. Tegels, beton of marmoleum? Een Quooker of een keukenboiler? We helpen je op weg.

Hierom word je blij van een Quooker

Niets mis met de good old waterkoker of fluitketel. Maar als je alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Ontdek waarom een Quooker zoveel toevoegt aan je huishouden.

Maak je leven met jonge kinderen makkelijker

Een kokendwaterkraan van Quooker is een uitkomst voor jonge ouders. Je kunt er gemakkelijk flessen en spenen mee uitkoken, in een handomdraai groentepuree maken en een kopje thee maken met een tevreden baby op de arm.

Zo maak je de lekkerste zomerdrankjes met je Quooker

Wist je dat je je Quooker kunt inzetten om zelf de heerlijkste zomerdrankjes te maken, op basis van thee? Theesommelier Kiona Malinka deelt haar tips.

7 tips voor theezetters

Thee zit in de lift! Na de trend van koffiebarren en baristacursussen, verleggen we onze aandacht steeds meer van koffie naar thee. En dat is niet gek. Want thee is gezond, lekker en je kunt eindeloos nieuwe smaken blijven ontdekken. Wil jij nog meer uit je theemomentjes halen? Neem dan deze 7 tips voor theezetters ter harte.