Ben jij de installateur van de toekomst?

Ook in bestaande keukens wordt steeds vaker een Quooker geplaatst. Nooit meer wachten op kokend water, maar altijd direct warm, koud en kokend water bij de hand. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de kokendwaterkraan van Quooker. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder.

De voordelen van een kokendwaterkraan van Quooker

Reservoirs

Onze collectie bestaat uit drie soorten reservoirs.

De PRO3 levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater.

Loopt er enkel een koudwaterleiding, dan is de COMBI het meest geschikt. Deze levert niet alleen kokend water, maar ook 15 liter warm water (60°C) en heeft daarmee een dubbelfunctie.

Wanneer er een koud- en warmwaterleiding aanwezig is, en de lengte tot de warmwaterbron meer dan 6 meter bedraagt, kan de COMBI(+) worden toegepast.De COMBI(+) levert naast kokend water direct warm water (d.m.v. het mengvengtiel) totdat het warme water uit de leiding
de juiste temperatuur heeft bereikt.

Het stand-by verbruik van alle reservoirs is 5 cent per dag. De Quooker COMBI(+) reservoirs zijn gewaardeerd met energielabel A. Klik hier om alle specificaties van de reservoirs te vergelijken.

En verder

Neem contact met ons op

Uw accountmanager


Thirza Stip / 06 12559763 / t.stip@quooker.nl