Inspiratie

Nooit meer wachten tot het water kookt. Maar gewoon, binnen een seconde, kokend water uit de kraan. Dat is vele malen per dag simpelweg ideaal. 

De kraan die alles kan

Een Quooker bestaat uit twee delen: een kraan op het aanrecht en een klein reservoir eronder, waarin het water op temperatuur bewaard wordt. De CUBE brengt nog meer plezier in de keuken. Hiermee haal je naast warm, koud en 100°C kokend, nu ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan. Lees meer over de werking van een Quooker-systeem.

Toepassingen

Altijd kokend water bij de hand. Dat is van vroeg in de ochtend tot vlak voor het slapengaan bijzonder handig. Ontdek wat je allemaal met een Quooker kunt doen.

Verhalen

We zijn bij onze klanten op de thee (en koffie!) gegaan, om erachter te komen welke rol hun Quooker speelt in het dagelijks reilen en zeilen bij hen thuis.

Recepten

Het hele idee achter de Quooker is gebasseerd op gemak. En of je nou een bourgondische hobbykok of zo min mogelijk in de keuken staat, we hebben het toch allemaal graag makkelijk? Deze gerechten zet je in een handomdraai op tafel. 

Video's

We hebben video's over koken, drankjes maken, schoonmaken en alle toepassingen van de Quooker. Ontdek ze allemaal en laat je inspireren.

Leesvoer

Hoe maak je de lekkerste ijsthee? Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe keuken? Dat, en nog veel meer, lees je in de artikelen op de volgende pagina.