Hulp tijdens het registreren

Wilt u uw Quooker-systeem registeren? Zorg er dan eerst voor dat u een Mijn Quooker-account aanmaakt. Navigeer vervolgens naar de optie 'Mijn Producten' om al uw Quooker-producten toe te voegen.

Waar kan ik mijn serienummers terugvinden? 

Het serienummer van het reservoir is terug te vinden op een sticker aan de zijkant van het reservoir.
Het serienummer van de kraan is terug te vinden op een label aan het dunne zwarte kabeltje dat van de kraan naar het reservoir gaat. 
Het serienummer van de CUBE kan u terugvinden op een sticker aan de voorkant van het reservoir. 

Het kan helaas wel eens voorkomen dat u een foutmelding te zien krijgt op het moment dat u uw Quooker-systeem wenst te registeren. Dit kan met meerdere factoren te maken hebben. Wij adviseren om wel zorg te dragen dat u uw registratie succesvol voltooid zodat alle gegevens in uw account correct zijn. 

Adresgegevens worden niet gevalideerd
Controleer dan goed of u uw postcode correct heeft ingevuld. Zodra u dit heeft ingevuld selecteert u vervolgens handmatig uw adres door op de straatnaam te klikken. 

Serienummer van reservoir wordt niet geaccepteerd
Gedurende de registratie vragen wij om het serienummer van uw cilindervormige kokendwaterreservoir. Dit nummer begint met een aantal letters (bijvoorbeeld RVB, RCB, RPB, VBW, CPB...) gevolgd door een aantal cijfers. U kunt uw unieke serienummer terugvinden op een sticker aan de zijkant van het reservoir of in de meegeleverde documentatie. 

Serienummer is al bekend in ons systeem
Zodra u deze melding te zien krijgt is uw serienummer al bekend in ons systeem. Het kan voorkomen dat een ander familielid, een vorige bewoner of een servicemonteur uw serienummer al heeft geregistreerd. 

Type kraan wordt niet herkend
Staat uw type kraan er niet tussen? Selecteer dan een van de andere zichtbare kranen en rondt uw registratie af. Neem vervolgens per email contact met ons op zodat één van onze medewerkers uw kraan handmatig kan wijzigen in ons systeem.

CUBE serienummer is onjuist
Het unieke serienummer van uw CUBE begint met CUB, CDU, CDUA, CDUB of QCB gevolgd door een aantal cijfers. Zorg ervoor dat u geen spaties gebruikt als u dit serienummer invult tijdens de registratie. 


Heeft u een vraag over uw registratie of hulp nodig bij uw registratie? Stuur dan een email met uw contactgegevens en de serienummers van uw Quooker-producten naar info@quooker.be.


Wat is het voordeel van het registreren van uw Quooker-systeem?

U heeft standaard 2 jaar garantie op uw Quooker-systeem. Zodra u alle producten correct heeft geregistreerd heeft u altijd compleet overzicht bij de hand. Enkel onze serviceafdeling heeft inzage in uw gegevens. Indien u in de toekomst een vraag heeft aan onze serviceafdeling kunnen zij met behulp van al deze gegevens snel en accuraat handelen.