'

Kraan eruit, Quooker erin

Geef uw keuken een duurzame upgrade en vervang uw eigen mengkraan door een Quooker! Dat is heel simpel. De Quooker-kraan komt in de plaats van uw oude kraan. U geniet meteen van het ultieme gemak van direct kokend water uit de kraan. En indien gewenst ook gefilterd, gekoeld plat en bruisend water.


Gratis installatie*

Bestel uw Quooker-kraan via Quooker.be, dan is de installatie gratis. De monteur doet het werk, zelf hoeft u niets te doen! Het werkt zo : op onze website selecteert u de kraan, het reservoir en de finish van uw keuze, met of zonder CUBE voor gefilterd en gekoeld plat en bruisend water. Vervolgens kiest u een deelnemende dealer bij u in de buurt. Een monteur komt uw oude kraan demonteren en uw nieuwe Quooker-kraan installeren. U ervaart meteen het gemak van een Quooker. Wat een upgrade voor uw keuken, dat zult u meteen merken.

* Deze actie is enkel geldig in België en enkel voor bestaande keukens.

De voordelen van een Quooker

Als u altijd over kokend water beschikt, is een eitje koken of thee zetten ineens secondenwerk. Maar wist u dat het ook nog eens goed voor het milieu is, om uw oude kraan te vervangen door een Quooker? Met een Quooker-kraan tapt u namelijk nooit méér water dan u nodig heeft en het vacuümgeïsoleerde reservoir onder het aanrecht verbruikt maar heel weinig energie. U kunt met een Quooker dus veel water en energie besparen, bekijk hier hoeveel u juist kunt besparen. Daarnaast bespaart u ook ruimte op uw aanrecht. Want die waterkoker, die mag weg. Door uw oude kraan te vervangen door een Quooker geeft u uw keuken dus een flinke upgrade. Koken wordt makkelijker, duurzamer en veiliger!

Veelgestelde vragen

Wat is een energieverdeler en wanneer heb ik deze nodig?
De powerswitch voor een Quooker-systeem en CUBE is een drieweg-adapter waarmee u het Quooker-reservoir, de Quooker CUBE en een ander apparaat, bijvoorbeeld een vaatwasser, op hetzelfde stopcontact kunt aansluiten. Dit extra apparaat mag maximaal 2700 watt verbruiken. De stroomschakelaar is ontworpen om overbelasting van het circuit te voorkomen, aangezien hij detecteert wanneer het andere apparaat in gebruik is en het Quooker reservoir in stand-by modus schakelt als het andere apparaat te veel stroom verbruikt. Dit betekent dat het andere apparaat gewoon blijft werken en het Quooker-systeem nog steeds in staat is het bestaande kokende water af te tappen, maar geen nieuw water meer verwarmt zolang het andere apparaat in gebruik is. 

Kan de keukenboiler vervangen worden voor een Quooker of komt deze erbij?
Dit is afhankelijk van het gekozen Quooker-reservoir. In het geval van een PRO3 reservoir, zal het Quooker-systeem naast de bestaande keukenboiler worden geplaatst. In het geval van een COMBI of COMBI+ reservoir, wordt het Quooker-systeem ter vervanging van de keukenboiler geplaatst. Het verwijderen van een keukenboiler zit echter niet inbegrepen bij de ‘gratis plaatsing’. Vraag bij uw lokale deelnemende dealer na welke kosten hiervoor in rekening zullen worden gebracht.  

Past de Quooker-kraan in mijn kraangat? 
Voor de installatie van een Flex- en Fusion-kraan is een gat in het aanrecht nodig van 35 mm doorsnede (dit is de standaard afmeting van een keukenkraan). 

Als het gat in het aanrecht te groot is om de Quooker-kraan goed te bevestigen, adviseren wij om dit met de door u gekozen dealer te bespreken. 

Als het gat in het aanrecht te klein is, dan zal er een groter gat gezaagd moeten worden. Dit zit echter niet inbegrepen bij de ‘gratis plaatsing’. Vraag bij uw lokale deelnemende dealer na welke kosten hiervoor in rekening zullen worden gebracht. 

Wat doen jullie met mijn oude kraan? 
In principe blijft de oude kraan bij u achter, tenzij de dealer de mogelijkheid aanbiedt om hem mee te nemen. 

Kan mijn afvalbakje behouden blijven?
Op deze webpagina vindt u alle afmetingen van de Quooker-reservoirs. Hiermee kunt u bepalen of het Quooker-systeem naast het afvalbakje kan worden geïnstalleerd. 

Benieuwd naar ons assortiment? Maak een afspraak van op afstand in onze showroom.

Via een persoonlijk, digitaal gesprek leggen wij u graag alles uit van ons uniek systeem. We nemen u via verschillende camera’s mee in onze showroom, laten u heel ons assortiment van kranen zien, demonstreren live de werking van het systeem en leggen nog eens stap voor stap de voordelen uit. U heeft zo ook de ruimte om alle vragen die u heeft te stellen, gewoon van thuis uit. Geen geschikte sessie voor u beschikbaar? Mail ons op showroom@quooker.be en wij zoeken samen naar een oplossing.