Fusion messing patina

De Fusion en de Classic Fusion Quooker-kranen in messing patina zijn als een goede fles wijn. Of een handtas van het beste leer. Geef hem de tijd om te rijpen en hij wordt steeds unieker en specialer. En alsmaar meer uw eigen kraan.

Messing Patina

Patina is een laag die op het messing ontstaat door oxidatie. Deze verandert langzaam van kleur, en wordt plaatselijk lichter of juist donkerder bruin. Ook het aanraken van het materiaal heeft invloed. Daar waar uw vingertoppen de kraan vastpakken, verkleurt het oppervlak. Bij de messing patina kranen kan er ook een blauwgroenige gloed ontstaan op het oppervlak. Dit is het gevolg van koper oxidatie. Dit is een natuurlijk proces dat in een droge omgeving wordt geremd en in een vochtige omgeving wordt versneld. Door dit natuurlijke proces wordt uw kraan veel meer dan die praktische keukenhulp. Een persoonlijk sieraad voor op het aanrecht. Uw kraan krijgt een eigen unieke uitstraling.

Om toch de kleur van de kraan meer te behouden, kan u deze één keer elke 3-6 maanden behandelen met een dun laagje bijenwas. 

Net als alle andere Quooker-kranen geeft ook de (Classic) Fusion messing patina direct koud, warm en 100°C kokend water en bespaart u veel tijd, energie en ruimte in de keuken.

Wilt u ook koel bruisend en gefilterd water uit uw Quooker halen? Combineer uw Quooker-systeem dan met de CUBE. Deze voorziet u van koel gefilterd (bruisend) water. Zo haalt u alles uit uw Quooker! 

Fusion Round

Kokendwaterkraan en mengkraan zijn gecombineerd in de Quooker Fusion Round. Verkrijgbaar in chroom, rvs, goud, zwart en messing patina.

Fusion Square

Kokendwaterkraan en mengkraan zijn gecombineerd in de Quooker Fusion Square. Verkrijgbaar in chroom, rvs, goud, zwart en messing patina.

Classic Fusion Round

Mengkraan en kokendwaterkraan in één. Koud warm en kokend water uit één kraan in een klassieke stijl. Verkrijgbaar in chroom, rvs en messing patina.

Classic Fusion Square

Mengkraan en kokendwaterkraan in één. Koud warm en kokend water uit één kraan in een klassieke stijl. Verkrijgbaar in chroom, rvs en messing patina.