Fusion goud

De kokendwaterkraan verguld met een laagje 24 karaats goud is een even stijlvolle als praktische keuze. Het zonnetje in huis.

Een Quooker is in de eerste plaats ontzettend handig. Maar ook met zijn looks kan ‘ie veel doen voor je keuken. Want naast direct kokend water brengt de gouden kokendwaterkraan instant glamour in huis. Goud staat voor overwinning, feest, succes en optimisme. Het straalt luxe uit. Maar vergis je niet: een gouden Quooker-kraan is ook een heel praktische keuze. Want van romantisch tot strak en industriëel: hij staat in elke keuken mooi.     

Combineren met goud

Met de Quooker Goud haal je een blikvanger in huis, die in elke keuken anders uitpakt. In een witte keuken brengt hij warmte en sfeer, bij zwart staat hij chic, terwijl hij tegen een gekleurde achtergrond juist een hip, hedendaags effect sorteert. Kijk maar eens wat er gebeurt als je hem combineert met petrolblauw, een van dé interieurkleuren van het moment. Een gouden combi.

Elke dag gemak

Onder de oogverblindende goudlaag zit een staaltje vernuftige techniek verborgen. De Quooker Goud is een mengkraan en een kokendwaterkraan in één, met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Hij wisselt direct van koud naar kokend water en andersom. Net als alle Quookers is hij energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend.

Strak design

De Quooker Goud is verkrijgbaar als Fusion Square en Fusion Round, oftewel als mengkraan met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. De mengkraankop is uitgevoerd in matgoud, wat de kraan een subtiel accent geeft. Ook de bijpassende zeeppomp is verguld verkrijgbaar. De Quooker Goud wordt geleverd met PRO3-reservoir of een COMBI of COMBI+-reservoir voor onder het aanrecht.

Fusion Round

Kokendwaterkraan en mengkraan zijn gecombineerd in de Quooker Fusion. Koud, warm en kokend water komen gewoon uit één, eenvoudig en veilig te bedienen kraan met een 24kt. gouden finish.

Fusion Square

Kokendwaterkraan en mengkraan zijn gecombineerd in de Quooker Fusion. Koud, warm en kokend water komen gewoon uit één, eenvoudig en veilig te bedienen kraan met een 24kt. gouden finish.