Quooker Front

Een uitgesproken verschijning in de keuken. Loepzuiver, industrieel en ergonomisch. De Quooker Front geeft 100°C kokend, gefilterd gekoeld en bruisend water en heeft een vernieuwde bediening voor warm en koud water aan de voorkant van de uitloop. De Front is verkrijgbaar in zwart en roestvrij staal en kunt u combineren met ieder Quooker-reservoir.

Het loepzuivere design springt meteen in het oog. Een strakke buisvorm. Clean, minimalistisch, sophisticated en tegelijkertijd uitgesproken. Anders dan bij andere Quooker-kranen, zit de hendel voor warm en koud water bovenop. Ergonomisch handig, vooraan de kraan, dicht bij de uitloop. Het maakt van Front een uitgesproken verschijning in de keuken.

Front is verkrijgbaar in twee finishes, roestvrij staal en zwart, en is met elk reservoir te combineren. Net als bij andere Quooker-kranen drukt u de kartelknop twee keer in en draait u tegen de klok in voor kokend water. Wilt u ook gefilterd, gekoeld (bruis)water kunnen tappen? Dan combineert u hem met de CUBE. De kartelknop klikt u zonder drukken eenmaal tegen de klok in voor gefilterd, gekoeld water en klikt u tweemaal voor gefilterd, gekoeld bruiswater.