Finishes

Kies een finish

Heeft u een Quooker-kraan uitgekozen? Dan hoeft u nog maar één ding te doen: uw finish bepalen. In totaal zijn er zeven mogelijkheden: chroom, rvs, zwart, goud, messing patina, rosé koper en gunmetal. Maar let op, niet elke finish is voor elke kraan beschikbaar.

Chroom en rvs zijn tijdloze finishes, passen in elke keuken en zijn voor alle Quooker-kranen verkrijgbaar. Als uw keuze is gevallen op een een Flex, kunt u voor zwart gaan. Zwart is even stoer en uitgesproken als elegant en chic. Kiest u voor een fusion kraan, kan u voor de gouden finish opteren. Een gouden kraan is een echt pronkstuk op je aanrecht. Wilt u dat uw kraan steeds meer karakter krijgt, naarmate de tijd verstrijkt? Kies van voor een Fusion messing patina.

Gunmetal

Gunmetal is een soort brons, dat vroeger gebruikt werd voor munitie. De intrigerende, mysterieuze uitstraling van het materiaal is sterk in opkomst in het hedendaagse interieur. Een Quooker-kraan met deze finish geeft een donkere keuken diepte en een lichte keuken power.

Rosé koper

Deze elegante finish laat zich met tal van materialen en kleuren combineren. De tint gaat mooi op in een licht, Scandinavisch kleurenpalet. Zorgt voor een eigentijds accent bij marmer en natuursteen. Maar kan in andere settings juist een mooie vintage uitstraling geven.

Zwart

Al een tijdje zijn donkere kleuren in de keuken in opmars. Van donkerblauw en groen tot stemmig zwart en alle grijstinten daartussen. Een zwarte Quooker-kraan past perfect in dat plaatje.

Goud

Verguld met een laagje 24 karaats goud is de Quooker goud het zonnetje in huis. Een even decoratieve als praktische keuze voor in de keuken.

Messing patina

De Quooker-kranen in messing patina zijn als een goede fles wijn. Of een tas van het beste leer. Geef hem de tijd om te rijpen en hij wordt steeds unieker en specialer. En alsmaar meer uw eigen kraan.

Quooker-kraan schoonmaken en onderhouden

U wilt er voor zorgen dat uw kraan hygiënisch gereinigd is. Elke finish vraagt om een eigen behandeling.