'

Finishes

Heeft u een Quooker-kraan uitgekozen? Dan hoeft u nog maar één ding te doen: uw finish bepalen. In totaal zijn er vijf mogelijkheden: chroom, rvs, zwart, goud en messing patina. Maar let op, niet elke finish is voor elke kraan beschikbaar.

Kies een finish

Chroom en rvs zijn tijdloze finishes, passen in elke keuken en zijn voor alle Quooker-kranen verkrijgbaar. Als je keuze is gevallen op een Fusion of een Flex, kun je ook voor zwart of goud gaan. Zwart is even stoer en uitgesproken als elegant en chic. En een gouden kraan is een echt pronkstuk op je aanrecht. Wil je dat je kraan steeds meer karakter krijgt, naarmate de tijd verstrijkt? Kies van voor een Fusion messing patina.

Zwart

Al een tijdje zijn donkere kleuren in de keuken in opmars. Van donkerblauw en groen tot stemmig zwart en alle grijstinten daartussen. Een zwarte Quooker-kraan past perfect in dat plaatje.

Goud

Verguld met een laagje 24 karaats goud is de Quooker goud het zonnetje in huis. Een even decoratieve als praktische keuze voor in de keuken.

Messing patina

De Quooker-kranen in messing patina zijn als een goede fles wijn. Of een tas van het beste leer. Geef hem de tijd om te rijpen en hij wordt steeds unieker en specialer. En alsmaar meer uw eigen kraan.

Quooker-kraan schoonmaken en onderhouden

U wilt er voor zorgen dat uw kraan hygiënisch gereinigd is. Elke finish vraagt om een eigen behandeling.