'

Duurzaamheid

Om het klimaat te sparen, moeten we allemaal een stapje terug nemen. Minder consumeren, bewuste keuzes maken. En hoewel het misschien als een luxe aanvoelt om kokend, koel gefilterd (bruisend) water uit de kraan te tappen, is een Quooker juist een verstandige aankoop. Want met een Quooker in de keuken, bespaart u water en energie. 

U gebruikt minder water en energie

Als u water uit uw Quooker-kraan tapt, tapt u exact de hoeveelheid die u nodig heeft. Dat is bij een waterkoker wel anders. Vaak kookt u veel meer water dan nodig. Of u vergeet het water in uw waterkoker, waarna u het later opnieuw aan de kook moet brengen. Zonde van de energie!

Ons COMBI-reservoir is bovendien gewaardeerd met energielabel A. Dit reservoir levert niet alleen kokend water, maar ook warm water. Dat betekent dat u het water nooit meer hoeft te laten stromen, tot u warm water heeft. Het warme water is er gewoon meteen. Lees hier meer.

Duurzame bedrijfsfilosofie

Een Quooker is eenvoudig te onderhouden. Daardoor gaat uw Quooker lang mee. En krijgt u problemen met uw reservoir? Dan zijn die meestal eenvoudig te verhelpen, doordat een Quooker-reservoir open te maken is. Door een onderdeel te vervangen, krijgen we uw systeem vaak weer werkend.

Maar we gaan verder dan duurzame producten maken. Op alle terreinen streven we duurzaamheid na. Met aandacht voor mens en milieu. Zo is ons bedrijfspand in Ridderkerk in 2016 nieuw gebouwd en bedekt met 900 zonnepanelen, die volledig in de energiebehoeften van het pand voorzien. Op onze Return & Recovery-afdeling recyclen we oude producten en verwerken we onze afvalstromen op een duurzame manier, om de wetgeving WEEE (Waste of Electrical and Electronic Equipment) na te leven. 

Kortom: een kokendwaterkraan van Quooker is in alle opzichten een verantwoorde aankoop. 

Minder plastic afval, dankzij de CUBE

Met een Quooker CUBE haalt u, naast warm, koud en kokend, ook gefilterd (bruisend) water uit je kraan. Wat betekent dat u nooit meer water in plastic flessen hoeft te kopen. Ook niet voor onderweg. Want voor u de deur uit gaat, vult u thuis een fles, die u steeds opnieuw gebruikt.  

De CUBE bespaart niet alleen plastic, maar ook water. Een gewone kraan laat u waarschijnlijk een tijdje lopen als u zin hebt in een glas koel water. Tegen de tijd dat het water koud genoeg is, is veel water verloren gegaan. Met een Quooker tapt u altijd precies de hoeveelheid water die u nodig heeft. En het is meteen heerlijk koud. Lees meer over de CUBE.

Doe de bespaarcheck

Wilt u weten hoeveel water en energie u kunt besparen en wat dit betekent voor uw portemonnee? Doe dan de bespaarcheck. Binnen een minuut ziet u wat uw huishouden verbruikt en met een Quooker kan uitsparen.