De kraan die alles kan

Een Quooker bestaat uit twee delen: een kraan op het aanrecht en een reservoir eronder. Wilt u ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water? Combineer uw Quooker dan met een CUBE. Lees meer hieronder over de werking van een Quooker-systeem.

Zo werkt het

Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan op het aanrecht en een reservoir eronder, waarin het water op 108°C bewaard wordt. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als u kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

Wilt u ook koel gefilterd en gekoeld plat en bruisend water uit uw kraan halen? Dan komt er nog een reservoir bij: de Quooker CUBE. Lees hier meer over de CUBE.

Dag keukenboiler, hallo Quooker

U kunt kiezen uit verschillende reservoirs. Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water, het COMBI(+)-reservoir 7 liter kokend water.  Ze leveren niet alleen kokend, maar ook koud en warm water (40-65°C), de COMBI+ zelfs onbeperkt. Gebruik hem als keukenboiler en u hoeft nooit meer te wachten op warm water. Door hun goede isolatie zijn onze reservoirs extreem zuinig. Onze COMBI en COMBI+ reservoirs hebben zelfs energielabel A.

Alles uit één kraan

Quooker heeft twee alles-in-1-kranen: de Fusion en de Flex. Beide modellen leveren koud, warm en kokend water op de momenten dat u dat wilt. Daarbij heeft de Flex een flexibele uittrekslangslang voor warm en koud water, waarmee u bijvoorbeeld heel handig de spoelbak kunt schoonspoelen. U kunt er zelfs koel bruisend en gefilterd water uit tappen, als u hem combineert met de Quooker CUBE.

Ontdek de voordelen

Niks mis met de good old waterkoker. Maar als je alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Ontdek waarom een Quooker zoveel toevoegt aan uw huishouden.