De kraan die alles kan

Een Quooker bestaat uit twee delen: een kraan op het aanrecht en een reservoir eronder. Wil je ook koel bruisend en gefilterd water? Combineer je Quooker dan met een CUBE. Lees meer hieronder over de werking van een Quooker-systeem.

Zo werkt het

Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan op het aanrecht en een reservoir eronder, waarin het water op 110°C bewaard wordt. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als je kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

Dag keukenboiler, hallo Quooker

Je kunt kiezen uit verschillende reservoirs. Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water, het COMBI(+)-reservoir 7 liter kokend water.  Ze leveren niet alleen kokend, maar ook koud en warm water (40-65°C), de COMBI+ zelfs onbeperkt. Gebruik hem als keukenboiler en je hoeft nooit meer te wachten op warm water. Door hun goede isolatie zijn onze reservoirs extreem zuinig. Onze COMBI en COMBI+ reservoirs hebben zelfs energielabel A.

Alles uit één kraan

Quooker heeft twee 3-in-1-kranen: de Fusion en de Flex. Beide modellen leveren koud, warm en kokend water op de momenten dat jij dat wilt. Daarbij heeft de Flex een buigzame uittrekslangslang voor warm en koud water, waarmee je bijvoorbeeld heel handig de spoelbak kunt schoonspoelen. Beide kranen kunnen gewoon in het gat van je huidige kraan geplaatst worden. De CUBE brengt nog meer plezier in de keuken. Hiermee haal je naast warm, koud en 100°C kokend, nu ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan.

Ontdek de voordelen

Niks mis met de good old waterkoker. Maar als je alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Ontdek waarom een Quooker zoveel toevoegt aan je huishouden.