'

Customer service medewerker

Je bent energiek en daadkrachtig, houdt van organiseren en werkt graag mee om Quooker verder uit te bouwen in België.

Jouw functie

Als customer service medewerker heb je direct contact met de eindgebruiker van een Quooker-product. Je biedt hoofdzakelijk telefonische ondersteuning, voor zowel de consument als je buitendienst collega’s. Je bent het eerste aanspreekpunt voor technische vragen met betrekking tot onderhoud of storingen. Technische kennis of een technische (voor)opleiding is een pre.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen van klantbezoeken voor onderhoud of reparaties. Mede door jouw serviceverlening scoren we hoog op klanttevredenheid.

Over jou

  • Je bent communicatief sterk en gaat steeds klantgericht te werk.
  • Je bent nauwkeurig en gestructureerd.
  • Je bent enthousiast, energiek en flexibel.
  • Je hebt kennis van MS Office, kennis van Exact en Salesforce is een meerwaarde.
  • Je beheerst de Nederlandse en Franse taal zowel mondeling als schriftelijk.
  • Woonachtig in de regio Malle (straal van max 15km).

Over jouw team

Quooker België is de afgelopen jaren sterk gegroeid. De service afdeling bestaat inmiddels uit 7 collega’s. Naast een Service Manager zijn er 2 customer service medewerkers en 4 service monteurs werkzaam. Er heerst een prettige teamspirit waarin we elkaar helpen en ons inzetten om van Quooker in België een succesvol merk te maken.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Ondertussen is Quooker een uiterst succesvol en dynamisch bedrijf, gevestigd in Ridderkerk, Nederland. Het heeft een bedrijfsoppervlakte van ongeveer 11.000 vierkante meter. Hier werken meer dan 450 mensen aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Inmiddels is de kokendwaterkraan een onmisbaar onderdeel geworden van de betere keuken in Nederland, België, UK, Duitsland, Scandinavië, Hong Kong, Verenigde Arabische Emiraten, Israël, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Quooker groeit hard, maar wil nog verder groeien, zowel in binnen- als buitenland.

Je kan rekenen op een fulltime functie in een succesvolle organisatie met een informele, technologisch innovatieve en ondernemende cultuur. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed inwerktraject met collega’s die je graag helpen. Werk in een enthousiast team binnen een sterk groeiende organisatie.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Quooker Belgium BV

T.a.v. Steven Van Tichelen

vacatures@quooker.be