'

Customer service medewerker Nederland

Heb je ervaring in de customer service en misschien zelfs ook technische kennis? Wil je graag werken bij een snelgroeiend bedrijf dat met veel passie werkt maar ook van gezelligheid houdt? Dan ben jij echt de perfecte match voor onze functie Customer Service Medewerker Nederland bij Quooker Belgium.

Jouw functie

Als customer service medewerker Nederland heb je direct contact met de Nederlandse eindgebruiker van een Quooker-product. Je biedt hoofdzakelijk telefonische ondersteuning, voor zowel de consument als je buitendienst collega’s. Je bent het eerste aanspreekpunt voor technische vragen met betrekking tot onderhoud of storingen. Indien je al technische kennis hebt, is dat een pluspunt. Het is zeker geen vereiste om deze functie goed te kunnen doen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen van klantbezoeken in Nederland voor onderhoud of reparaties. Mede door jouw serviceverlening scoren we hoog op klanttevredenheid.

Over jou

  • Je bent communicatief sterk en gaat steeds klantgericht te werk.
  • Je bent nauwkeurig en gestructureerd.
  • Je bent enthousiast, energiek en flexibel.
  • Je hebt kennis van MS Office, kennis van Exact en Salesforce is een meerwaarde.
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Over jouw team

Quooker is de afgelopen jaren sterk gegroeid. De service afdeling moet ook mee in die groei. Daarom zoekt onze Nederlandse vestiging nog extra ondersteuning voor hun team. Je werkt wel vanuit Westmalle en behoort ook tot het team van Quooker Belgium. Er heerst een prettige teamspirit waarin we elkaar helpen en ons inzetten om van Quooker in alle landen een succesvol merk te maken.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Ondertussen is Quooker een uiterst succesvol en dynamisch bedrijf, gevestigd in Ridderkerk, Nederland. Het heeft een bedrijfsoppervlakte van ongeveer 11.000 vierkante meter. Hier werken meer dan 450 mensen aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Inmiddels is de kokendwaterkraan een onmisbaar onderdeel geworden van de betere keuken in Nederland, België, UK, Duitsland, Scandinavië, Hong Kong, Verenigde Arabische Emiraten, Israël, Oostenrijk, Italië, Spanje en Zwitserland. Quooker groeit hard, maar wil nog verder groeien, zowel in binnen- als buitenland.

Je kan rekenen op een fulltime functie in een succesvolle organisatie met een informele, technologisch innovatieve en ondernemende cultuur. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed inwerktraject met collega’s die je graag helpen. Werk in een enthousiast team binnen een sterk groeiende organisatie.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Quooker Belgium BV

T.a.v. Steven Van Tichelen

vacatures@quooker.be