Customer service medewerker

Met veel passie werken we aan een gezamenlijke ambitie: zoveel mogelijk particuliere keukens op een slimme en verantwoorde manier van kokend water voorzien. Kom ook werken bij Quooker.

Jouw functie

Je hebt de hele dag klantcontact per telefoon en mail zowel met keukenzaken, consumenten als met jouw directe collega’s in België of in Nederland.

Alle bestellingen die binnenkomen, worden door jou gecontroleerd en ingegeven. Naast het opvolgen van de bestellingen zorg jij er voor dat alle facturen correct verstuurd worden en herinner jij onze klanten ook aan eventuele openstaande facturen. 

Daarnaast zullen consumenten met vragen over de werking van hun Quooker bij jou terecht kunnen. Jij beantwoordt de eerste vragen en plant indien nodig een van onze service monteurs in. Er is dus niet alleen een commerciële, maar ook een technische kant.

Over jou

  • Je bent communicatief sterk en gaat steeds klantgericht te werk.
  • Kennis van de keukenbranche is een pre.
  • Affiniteit met techniek (basis)
  • Je bent enthousiast, energiek en flexibel.
  • Je hebt kennis van MS Office.
  • Je beheerst de Nederlandse en Franse taal zowel mondeling als schriftelijk.
  • Woonachtig in de regio Malle (straal van max 15km). 

Wat bieden we?

Je kan rekenen op een fulltime functie in een succesvolle organisatie met een informele, technologisch innovatieve en ondernemende cultuur. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed inwerktraject met collega’s die je graag helpen. Werk in een enthousiast team binnen een sterk groeiende organisatie.

Jouw team

Quooker België is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit 9 collega’s. Naast een Managing Director zijn er 3 accountmanagers, 3 service monteurs en 2 binnendienst medewerkers werkzaam. Er heerst een prettige teamspirit waarin we elkaar helpen en ons inzetten om van Quooker in België een succesvol merk te maken.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Ondertussen is Quooker een uiterst succesvol en dynamisch bedrijf, gevestigd in Ridderkerk, Nederland. Het heeft een bedrijfsoppervlakte van ongeveer 11.000 vierkante meter. Hier werken meer dan 330 mensen aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Inmiddels is de kokendwaterkraan een onmisbaar onderdeel geworden van de betere keuken in Nederland, België, UK, Duitsland, Scandinavië, Verenigde Arabische Emiraten, Oostenrijk en Zwitserland. Quooker groeit hard, maar wil nog verder groeien, zowel in binnen- als buitenland.

Solliciteren?

Je sollicitatie met CV kun je richten aan:

Quooker Belgium

t.a.v. Steven Van Tichelen

Vacatures@quooker.be