'

Customer service medewerker

Wil je graag werken bij een snelgroeiend bedrijf dat met veel passie werkt maar ook van gezelligheid houdt? Dan ben jij echt de perfecte match voor onze functie customer service medewerker bij Quooker Belgium.

Jouw functie

Als customer service medewerker heb je direct contact met de eindgebruiker van een Quooker-product in België en Luxemburg. Je biedt hoofdzakelijk telefonische ondersteuning, aan zowel de eindgebruiker als je buitendienst collega’s. Je bent het eerste aanspreekpunt voor technische vragen met betrekking tot onderhoud of storingen. Heb je al technische kennis? Dan is dat zeker een pluspunt! Het is echter geen vereiste om in deze functie te kunnen starten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen van klantbezoeken voor onderhoud of reparaties. Mede door jouw serviceverlening scoren we hoog op klanttevredenheid.

Over jou

  • Je bent communicatief sterk en gaat steeds klantgericht te werk.
  • Je bent nauwkeurig en gestructureerd.
  • Je bent enthousiast, energiek en flexibel.
  • Je hebt kennis van MS Office, kennis van Exact en Salesforce is een meerwaarde.
  • Je beheerst de Nederlandse en Franse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Over jouw team

Quooker Belgium is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit 34 collega’s. Er heerst een prettige en dynamische teamspirit waarin we elkaar helpen en ons elke dag inzetten om van Quooker een succesvol merk te maken.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Ondertussen is Quooker een uiterst succesvol en dynamisch bedrijf, gevestigd in Ridderkerk, Nederland. Het heeft een bedrijfsoppervlakte van ongeveer 11.000 vierkante meter. Hier werken meer dan 450 mensen aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker.

Inmiddels is de kokendwaterkraan een onmisbaar onderdeel geworden van de betere keuken in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Scandinavië, Hong Kong, Verenigde Arabische Emiraten, Israël, Oostenrijk, Italië, Spanje, Portugal en Zwitserland. Quooker groeit hard, maar wil nog verder groeien, zowel in binnen- als buitenland.

Je kan rekenen op een fulltime functie in een succesvolle organisatie met een informele, technologisch innovatieve en ondernemende cultuur.  We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden onder een vast contract. Van bij de start volg je een gepersonaliseerd inwerktraject binnen een enthousiast en gepassioneerd team.

Solliciteren?

Je motivatiebrief en CV graag richten aan:

Quooker Belgium B.V.

T.a.v. Steven Van Tichelen

vacatures@quooker.be