Contact

Vul het juiste contactformulier in voor een snelle afhandeling van uw vraag. U kan binnen 2-4 werkdagen een reactie verwachten. 

Service

De meeste storingen kunt u zelf verhelpen. Snel antwoord nodig? Maak gebruik van onze zelfservice om het probleem te achterhalen en/of het juiste artikel te bestellen om het euvel op te lossen. 

Heeft u een technische vraag omtrent een storing, defect of onderhoud? Vul het servicecontactformulier in via uw Mijn Quooker-account. Zorg ervoor dat uw account compleet is ingevuld. Op deze manier kan onze serviceafdeling uw vraag snel in behandeling nemen.

Vul het servicecontactformulier in uw Mijn Quooker-account in

Ik heb al een Mijn Quooker-account

Heeft u al een account aangemaakt en wilt u een storing melden of technische vraag stellen? Log dan in op uw account om een servicecontactformulier in te vullen.

Ik heb nog geen Mijn Quooker-account

Zijn uw gegevens nog niet bij ons bekend? Maak dan eerst een account aan om uw Quooker-producten te registreren. Vul het servicecontactformulierin via uw account zodat de serviceafdeling uw vraag in behandeling kan nemen.

Algemene vragen

Voor vragen over de status van uw bestelling, factuur, registratie of de aanschaf van een Quooker-systeem kunt u het algemene contactformulier invullen.