Boek een technische opleiding met het Quooker team

U kunt op deze pagina een sessie boeken voor een technische opleiding. Tijdens deze opleiding krijgt u meer informatie over Quooker en de verschillende mogelijkheden. Om aansluitend de basistechnieken onder de knie te krijgen om zo op een correcte manier een Quooker kraan, reservoir en CUBE aan te sluiten. De deelnemers krijgen hierbij de mogelijkheid om zelf de verschillende types van installaties uit te voeren en in detail te bespreken met onze service monteur.

Quooker is door Constructiv erkend als sectoraal opleidingscentrum voor de bouwsector (PC 124).  U kunt een aanvraag tot subsidie voor arbeiders indienen rechtstreeks bij Constructiv. Voor meer informatie: Constructiv - Opleidingen en tussenkomsten

Per sessie kunnen 20 personen zich inschrijven. Elke persoon die wenst deel te nemen aan de opleiding dient apart ingeschreven te worden. Bij groepen groter dan 5 personen vragen wij u om te mailen naar training@quooker.be. Dan zorgen wij voor jullie boeking. Het aantal beschikbare plaatsen wordt getoond op de kalender. De opleiding vindt plaats in onze demoruimte te Westmalle en is volledig gratis.

Indien er te weinig personen ingeschreven zijn, behoudt Quooker het recht om de opleiding te annuleren en een andere opleidingsdatum voor te stellen. U zal in dit geval een week op voorhand gecontacteerd worden.

Geen geschikte sessie beschikbaar?

Mail ons op training@quooker.be als u geen geschikte sessie ziet of als u graag een individuele sessie met uw team wenst. Dan zoeken wij samen naar een oplossing.