Alles uit één kraan

Quooker heeft drie 3-in-1-kranen: de Fusion, de Front en de Flex. Alle modellen leveren koud, warm en kokend water op de momenten dat u dat wilt en kunnen gewoon in het gat van uw huidige mengkraan geplaatst worden.

Wilt u ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water? Combineer de Quooker dan met een CUBE.

De 3-in-1 kranen van Quooker bieden alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Want de kranen wisselen direct van koud naar kokend water en andersom. In een simpele handomdraai dienen ze elk gemak in het huishouden. 

Hoe werkt een Quooker-kraan?

Hoe tapt u warm, koud en kokend water uit één kraan? Met de nieuwe Quooker CUBE haalt u zelfs gefilterd en gekoeld plat en bruisend water uit de Quooker-kraan. In onderstaand filmpje leggen we uit hoe de Quooker Flex-kraan werkt. 

Flex

De Quooker Flex is een kokendwaterkraan, uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Het wassen van slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net als het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of die ene, te grote snijplank. 

De Flex is 100% veilig in gebruik. Dankzij de kokendwaterstop kan de kraan geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. De kraan is uitgevoerd in het frisse design waar Quooker bekend om staat: een ronde uitloop in vijf finishes: chroom, roestvrij staal, zwart, gunmetal en rosé koper. 

Fusion

Voortaan staat er nog maar één kraan op het aanrecht. En wat voor één. Een kraan die alle andere overbodig maakt, de Quooker Fusion. Volmaakt in alle opzichten. De Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan verenigd in één vanzelfsprekende schoonheid.

 De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop.