'

Accountmanager Wallonië

Je bent perfect tweetalig, ondernemend en bereid om mee te bouwen aan het verdere succes van Quooker in België.

Jouw functie

Om ons team verder uit te breiden, zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor Wallonië en Brussel. Dit is een regio in volle ontwikkeling en we zoeken iemand die hier de lead in kan nemen en de naams- en productbekendheid van Quooker kan vergroten.

Je zal vier dagen in de week onderweg zijn in jouw regio en klanten bezoeken. Dit zullen deels bestaande klanten zijn maar de nadruk zal vooral liggen op het benaderen en overtuigen van nieuwe klanten. Tijdens deze afspraken geef je meer uitleg over het product: hoe het werkt en wat de voordelen zijn.Je bepreekt verkoopcondities en marge afspraken. Dit houd je bij in een goede administratie in ons CRM systeem.
Elke maandag is een vaste administratiedag waarop dit allemaal kan bijgewerkt worden en waarop je je afspraken kan inplannen.

Over jou

Wij zoeken een nieuwe collega met de volgende opleidingsachtergrond en vaardigheden:

  • Woonachtig in de regio Brussel;
  • Kennis van de keukenbranche is een pre.
  • Jij bent enthousiast, energiek, dienstverlenend ingesteld, flexibel en zelfstandig.
  • Je bent een echte hunter en wil Quooker verder uitbouwen in Wallonië
  • Uitstekende beheersing van het Vlaams en Frans;
  • In het bezit van een rijbewijs.
  • Bekend met het werken met een CRM systeem is een pré;

Over jouw team

Quooker België is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit 7 collega’s. Naast een Managing Director zijn er 2 accountmanagers, 2 service monteurs en 2 binnendienst medewerkers werkzaam. Er heerst een prettige teamspirit waarin we elkaar helpen en ons inzetten om van Quooker in België een succesvol merk te maken.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Ondertussen is Quooker een uiterst succesvol en dynamisch bedrijf, gevestigd in Ridderkerk, Nederland. Het heeft een bedrijfsoppervlakte van ongeveer 11.000 vierkante meter. Hier werken meer dan 330 mensen aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Inmiddels is de kokendwaterkraan een onmisbaar onderdeel geworden van de betere keuken in Nederland, België, UK, Duitsland, Scandinavië, Verenigde Arabische Emiraten, Oostenrijk en Zwitserland. Quooker groeit hard, maar wil nog verder groeien, zowel in binnen- als buitenland.

Je kan rekenen op een fulltime functie in een succesvolle organisatie met een informele, technologisch innovatieve en ondernemende cultuur. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een bedrijfswagen, laptop en mobiele telefoon. Een goed inwerktraject en collega’s die je graag helpen. Werk in een enthousiast team binnen een sterk groeiende organisatie.

Solliciteren?

Je sollicitatie met CV kun je richten aan:

Quooker Belgium

t.a.v. Isabel Salomons

vacatures@quooker.be