'

Accountmanager Quooker Woonachtig in regio Limburg - Luik

Je bent gedreven, ondernemend en bereid om mee te bouwen aan het verdere succes van Quooker in België.

Jouw functie

Om ons team verder uit te breiden, zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor regio Limburg, Luik en een deel van de provincie Antwerpen. Je neemt een reeds goed ontwikkelde regio over die een combinatie biedt van gevestigde en nieuwe klanten met daarnaast nog ruimte om aan prospectie te doen. Je zal vier dagen in de week onderweg zijn in jouw regio en klanten bezoeken. Tijdens deze afspraken geef je meer uitleg over het product: hoe het werkt en wat de voordelen zijn. Je bepreekt verkoopcondities en marge afspraken. Dit hou je bij in een goede administratie in ons CRM systeem. Elke maandag is een vaste administratiedag waarop dit allemaal kan bijgewerkt worden en waarop je je afspraken kan inplannen.

Over jou

    Wij zoeken een nieuwe collega met de volgende opleidingsachtergrond en vaardigheden:

  • Woonachtig in de regio Limburg - Luik
  • Perfect tweetalig (Nederlands en Frans)
  • Ervaring in sales en/of accountmanagement
  • Kennis van de keukenbranche is een pré
  • Jij bent enthousiast, energiek, dienstverlenend ingesteld, flexibel en zelfstandig
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Bekend met het werken met een CRM systeem is een pré

Over jouw team

Quooker België is de afgelopen jaren sterk gegroeid en daarom zijn wij op zoek naar extra ondersteuning voor ons sales team. Er heerst een prettige teamspirit waarin collegialiteit en elkaar helpen hoog aangeschreven staan. Iedereen zet zich elke dag in om van Quooker in België een succesvol merk te maken.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Ondertussen is Quooker een uiterst succesvol en dynamisch bedrijf, gevestigd in Ridderkerk, Nederland. Het heeft een bedrijfsoppervlakte van ongeveer 11.000 vierkante meter. Hier werken meer dan 450 mensen aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Inmiddels is de kokendwaterkraan een onmisbaar onderdeel geworden van de betere keuken in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Hong Kong, Verenigde Arabische Emiraten, Israël, Oostenrijk, Italië, Spanje en Zwitserland. Quooker groeit hard, maar wil nog verder groeien, zowel in binnen- als buitenland.

Je kan rekenen op een fulltime functie in een succesvolle organisatie met een informele, technologisch innovatieve en ondernemende cultuur. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden onder een vast contract. Van bij de start volg je een gepersonaliseerd inwerktraject binnen een enthousiast en gepassioneerd team.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Quooker Belgium

T.a.v. Steven Van Tichelen

vacatures@quooker.be