De kraan die alles kan

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje. 

taptap

Maak een afspraak in onze virtuele showroom

Wij bieden nu de unieke mogelijkheid om een virtuele afspraak te maken met één van onze medewerkers voor een digitale rondleiding door onze showroom, waarin u zal de mogelijkheid hebben om ons gehele assortiment te zien.

Flex

De Quooker Flex is een combinatie van een kokendwaterkraan en een mengkraan, uitgerust met een flexibele uittrekslang voor extra bereik in de spoelbak. In combinatie met de CUBE geeft de Flex ook koel bruisend en gefilterd water.

Fusion

Koud, warm en kokend water komen uit één, eenvoudig en veilig te bedienen kraan: de Quooker (Classic) Fusion. Je kunt er zelfs koel bruisend en gefilterd water uit tappen, als je hem combineert met de Quooker CUBE.

Nordic Twintaps

De Nordic kokendwaterkraan staat los van je gewone mengkraan op het aanrecht. Combineer hem met de Quooker CUBE en geniet van koel bruisend en gefilterd water, uit dezelfde kraan! 

Een duurzame keuze

Om het klimaat te sparen, moeten we allemaal een stapje terug doen. Minder consumeren, bewuste keuzes maken. En hoewel het misschien luxe voelt om kokend, koel bruisend of gefilterd water uit de kraan te tappen, is een Quooker juist een verstandige aanschaf. Want met een Quooker in de keuken, bespaar je water en energie. 

Quooker recept

Groene thee met bruiswater & salie, bosbessen en citroen

Recept gezonde instantnoodlesRecept gezonde instantnoodles