WERKEN BIJ QUOOKER

Bij Quooker doen we veel in eigen huis. Van productie tot verkoop, en van Research & Development tot marketing en communicatie. We doen dit in een licht, karakteristiek bedrijfscomplex van zo’n 11.000 vierkante meter te Ridderkerk in Nederland. Hier werken dagelijks meer dan 180 mensen. Grote kans dat er een functie is die bij jou past. We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent. Houd onze vacatures dus in de gaten!
Het bedrijf wordt geleid door Niels en Walter Peteri, zonen van uitvinder Henri Peteri. Niels neemt de technische kant voor zijn rekening, Walter de commerciële.

Productie
Bij de productie van de Quooker kranen komen de meest uiteenlopende werkzaamheden kijken: van complete reservoirs samenstellen, de assemblage van kranen, tot montage van toebehoren, test- en inpakwerkzaamheden.

Inkoop
De onderdelen voor  onze producten worden vanuit Ridderkerk wereldwijd ingekocht. Het gaat hierbij zowel om standaardonderdelen als ook complete samenstellingen die door toeleveranciers speciaal voor ons gemaakt worden.

Kwaliteit
Deze afdeling draagt zorg voor het hoge kwaliteitsniveau van de Quooker. Mede hierdoor wordt  een lange levensduur van onze producten gegarandeerd.

Magazijn
Team van magazijnmedewerkers vormt de spin in het web van aanvoer van onderdelen en verzending van Quookers naar vestigingen en dealers in binnen- en buitenland.

ICT en automatisering
Ook op het gebied van ICT en automatisering is Quooker zelfverzorgend met een hecht en ervaren team.

Research, Development & Design
Zo'n twintig industrieel ontwerpers, designers, werktuigbouwkundigen en gereedschapmakers houden zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe Quooker-varianten en -concepten, het ontwerpen van de kranen en het realiseren van technische verbeteringen. Daarnaast draagt de afdeling zorg voor de bescherming van de intellectuele eigendom.

Gereedschapmakerij
Meerdere gereedschapmakers houden zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten voor de fabricage van Quookers.  Niet alleen kleine gereedschappen maar ook grote items als complete productielijnen worden hier bedacht, ontwikkeld en geïmplementeerd.

Marketing
Marketing & communicatie, online marketing, productmarketing en PR, wordt vanuit Ridderkerk gedaan, mede voor de buitenlandse vestigingen. De campagnes en materialen worden in onze eigen studio ontwikkeld.

Verkoop
Een team van sales-medewerkers onderhoudt de relatie met zo’n 400 dealers. De verkoopondersteuners verwerken bestellingen en beantwoorden de dagelijkse vragen van klanten en dealers.

Service
Quooker heeft bijzonder veel aandacht voor service. Op deze afdeling worden, door een hecht team van servicemedewerkers, vragen van Quooker-gebruikers en -dealers beantwoord. Ook zorgen zij voor reparaties in Ridderkerk en voor plaatsing en service bij klanten thuis.

Huishoudelijke dienst
Kantinewerkzaamheden en huishoudelijke taken worden in eigen beheer uitgevoerd.

VACATURES