Wat is een Quooker

In één op de vijf keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. De kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

Toepassingen

Energie- en waterbesparend

Door de perfecte hoogvacuümisolatie verbruikt het Quooker-reservoir maar 5 cent per dag om voortdurend kokend water klaar te hebben staan. En met een Quooker tap je altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodig hebt.

100% Veilig

Met kokend water in de keuken is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, vooral met kleine kinderen. Met de Quooker zijn die verleden tijd. Dankzij de kindveilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt.

Kindveilige druk-draai bedieningsknop. Kindveilige druk-draai bedieningsknop.
Dubbelwandige uitloop, wordt niet te heet om vast te pakken. Dubbelwandige uitloop, wordt niet te heet om vast te pakken.
In hoogte verstelbare kraan om zonder spatten te vullen. In hoogte verstelbare kraan om zonder spatten te vullen.
Druppelvormige waterstraal die geen verbrandingen veroorzaakt. Druppelvormige waterstraal die geen verbrandingen veroorzaakt.
De kraanuitloop is 360° draaibaar. De kraanuitloop is 360° draaibaar.
Rode lichtring die oplicht bij het tappen van kokend water of bij het opwarmen van het reservoir. Rode lichtring die oplicht bij het tappen van kokend water of bij het opwarmen van het reservoir.
1 2 3 4 5 6