Assortiment

Onze kranencollectie bestaat uit acht modellen; Basic, Classic, Design, Modern, Nordic Square, Nordic Round en Fusion Square en Fusion Round, en uit vier finishes; chroom, steel, rvs-look en echt roestvrij staal. Zo kan er bij iedere keuken en bij iedere mengkraan een bijpassende Quooker-kraan worden gevonden.

FUSION

Kokend-water-kraan én mengkraan zijn gecombineerd in de Fusion, de nieuwste door Quooker zelf ontwikkelde kraan. Uitgevoerd met een extra kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop en een lichtring die oplicht bij aanraking.

TWINTAPS

Met de door Quooker zelf ontwikkelde TWINTAPS wordt het pas écht mooi op het aanrecht: een kokend-water-kraan en mengkraan uitgevoerd in hetzelfde design. Ook deze kokend-water-kraan is in hoogte verstelbaar.

NORDIC SINGLE TAPS

De kokend-water-kranen uit de Twintap serie zijn ook los verkrijgbaar. Voor als je al een mooie mengkraan hebt, waar je aan gehecht bent. Of als je een andere mengkraan wilt kiezen.

RESERVOIRS

Onze collectie bestaat uit drie soorten reservoirs. De PRO3 voor direct kokend water COMBI voor direct kokend én warm water en de COMBI+ voor direct kokend- en onbeperkt warm water. Allen voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie.

ACCESSOIRES

Bij de Quooker producten is een aantal accessoires ontwikkeld om een set compleet te maken. Zeeppompen in hetzelfde Nordic design als de kranen en ophangbeugels voor de verschillende reservoirs.

TOEBEHOREN

De Scale Control reduceert de hardheid van het water om zo kalkophoping in het reservoir tegen te gaan. De Scale Control levert een belangrijke bijdrage aan de verlenging van de levensduur van de Quooker en verbetert de smaak van het kokende water. Een energieverdeler kun je bij de Quooker aansluiten zodat overbelasting op de elektriciteitsgroep voorkomen wordt.