Fusion goud

Hij is stoer, chic en exotisch tegelijk. De gouden kokendwaterkraan van Quooker brengt – naast instant kokend water – instant glamour in de keuken. All that glitters is gold, maar vergis je niet: onder de oogverblindende goudlaag zit een staaltje vernuftige techniek verborgen!

Gold rush

Na een periode van koele kleuren als zilver, grijs en chroom, is het nu weer tijd voor een vleug warme glamour in huis. Goud is een echte powerkleur en staat voor overwinning, feest, succes en rijkdom. Maar vlak ook de praktische voordelen niet uit: goud combineert met alles!

De voordelen van een Quooker

De gouden kokendwaterkraan is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Hij wisselt direct van koud naar kokend water en andersom.

Strak design

Behalve de 24kt. gouden finish is het strakke design van de Quookerkraan ongewijzigd. De gouden kokendwaterkraan is verkrijgbaar als Fusion Square en Fusion Round, oftewel als keukenkraan met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Ook de bijpassende zeeppomp is verguld verkrijgbaar. 

Zeeppomp gold Fusion Square gold Fusion Round gold

verkrijgbaar bij de quooker dealer

MAIL ONS
info@quooker.be
BEL ONS
03 6465400

Prijzen

Fusion goud met PRO3-VAQ B € 2.095,-
Fusion goud met COMBI € 2.395,-
Fusion goud met COMBI+ € 2.395,-
Zeeppomp goud € 350,-